Bu fiyata TOKİ satamaz! 16 Bin TL peşinat ve 2.440 TL taksitle Ziraat Bankası konut satıyor!

Konut satın almanın oldukça yüksek maliyet gerektirdiği bugünlerde Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyenlere aradıkları fırsatı duyurdu. Ziraat Bankası'ndan yapılan konut satışları ile vatandaşlar çok makul bedellerle ev sahibi olabiliyorlar.
Bu fiyata TOKİ satamaz! 16 Bin TL peşinat ve 2.440 TL taksitle Ziraat Bankası konut satıyor!

Türkiye'de konut fiyatları oldukça yükselince dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olma imkanları oldukça kısıtlandı. Nakit birikimi olmayanların direkt konut kredisi çekerek ev sahibi olma yolu artık tamamen kapandı. Hatta konut kredisi taksitleri dahi insanların ödeme gücünün çok ötesine çıktı. Buna karşın ucuz evin adresi olan TOKİ bir alternatif olabiliyor ama orada da kura çekimi ile belirlenen hak sahipliği ve ardından 2 yıl inşaat süresi ev sahibi olmayı oldukça öteleyebiliyor. Şu anda ev sahibi olmak isteyenlere bankalar önemli bir fırsat sunuyor. Ziraat Bankası da kelepir konut satışı yapacağını açıklayarak özellikle dar gelirli vatandaşları heyecanlandırdı. 

ZİRAAT BANKASI KONUTLARI BU FİYATLA NASIL SATABİLİYOR?

Ziraat Bankası tarafından yeni gayrimenkul satış ilanları yayınlandı. Her zaman olduğu gibi Ziraat Bankası çok uygun fiyatlarla konut satışı yapacağını açıkladı. Bu fiyatlar insanların kafasını karıştırırken acaba evlerin bir kusuru mu var sorusunu da beraberinde getiriyor. Ancak yapılacak olan bu satışlarda Ziraat Bankası zararına satış yapmıyor. 

Ziraat Bankası kredi kullandırdığında müşterilerden ipotek olarak konutlarını göstermelerini talep ediyor. Ancak bu kredi borcu ödenmediği zaman ipotek gösterilen konut Ziraat Bankası'nın mülkiyetine geçiyor. Ziraat Bankası da bu konutları satışa çıkarıyor. Yapılan satışlarda bir ihale sistemi uygulandığı için çok makul bir fiyat belirleniyor. İhale sürecinde konutun fiyatının artma ihtimali olabiliyor. Bunun için ise konut için fazla sayıda teklif yapılması gerekiyor. Çok teklif gelmezse o ucuz fiyatla konut satılıyor. 

160 BİN TL'YE SATILIK KONUTLAR!

Bu fiyata TOKİ satamaz! 16 Bin TL peşinat ve 2.440 TL taksitle Ziraat Bankası konut satıyor!

Ziraat Bankası 160 Bin TL fiyatla üç ayrı konutu satışa çıkardı. Buna göre Ağrı Doğubayazıt'ta bulunan 110 metrekarelik konut, Erzurum Horasan'da 145 metrekare konut ve Erzurum Horasan da 135 metrekare konut satışa çıkarıldı. Ziraat Bankası'nın bu konutlar için 160 Bin TL fiyat belirlemesi ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı.

KONUT KREDİSİ DESTEĞİ VERİLİYOR!

Bu fiyata TOKİ satamaz! 16 Bin TL peşinat ve 2.440 TL taksitle Ziraat Bankası konut satıyor!

Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı bu konutları satın almak isteyenlere banka konut kredisi desteği de veriyor. Bu kapsamda müşteriler fiyatın yüzde 90'ını konut kredisi kullanarak temin edebiliyorlar. 16 Bin TL peşin ödeme yapanlar 144 Bin TL de konut kredisi çekerek ev sahibi oluyorlar. Bu kredi için Ziraat Bankası 2.440 TL kredi taksiti talep ediyor.