Bu fiyata TOKİ satamıyor! Halkbank'tan 19 Bin TL peşinat ve 2.680 TL taksitle konut satışı!

Ucuz ev satın almanın yollarını arayanlara Halkbank tarafından çok özel fırsatlar sunuldu. Halkbank uygun fiyatlı konut satışında bir üst seviyeye çıktı. Konut kredisi desteği ile ucuz konut satışları başladı.
Bu fiyata TOKİ satamıyor! Halkbank'tan 19 Bin TL peşinat ve 2.680 TL taksitle konut satışı!

Ev sahibi olmak isteyenleri 2022 yılında en çok engelleyen mesele konut fiyatları oldu. Yükselen fiyatlardan dolayı bir konut satın almak artık hayal haline dönüştü. Emlak piyasasında fiyat çılgınlığı yaşanırken halen daha uygun fiyatla konut satın alma imkanı bulunuyor. Bunun için de bankaların konut satış ilanlarının takip edilmesi gerekiyor. Bu şekilde uygun fiyatlı konut satın alma imkanı bulunabiliyor. 

BANKALAR NİYE UYGUN FİYATLI EV SATIYOR?

Bankaların uygun fiyatlı ev satışı yapmalarının altında finansal bir gerekçe bulunuyor. Bu konutlar için bankalar herhangi bir direkt yatırım yapmıyorlar. Tamamı ikinci el olan bu konutların bankaların mülkiyetine geçmeleri kredilerden kaynaklanıyor. Krediler için ipotek gösterilen konutlar eğer kredi borcu ödenmezse banka mülkiyetine geçiyor. Bu durumda bankanın elinde bir konut ve bir de müşteriye verdiği ve bilançolara zarar olarak eklenen kredi tutarı kalıyor. İşte bu kredi zararının karşılanabilmesi için de mülkiyeti el değiştiren konutların satışının yapılarak paraya çevrilmesi gerekiyor. Bankanın buradaki ana hedefi konut satıp kar elde etmek değil kredi zararını karşılamak olduğu için fiyatlar düşük tutulabiliyor.

HALKBANK KONUT SATIŞ İLANLARINI YAYINLADI!

Halkbank Türkiye'de en çok kredi kullandıran bankaların başında geliyor. Bu bankanın mülkiyetine de çok sayıda konut geçiyor. Bu konutlar da satışa çıkarılıyorlar. Halkbank bu konut satışlarını yayınlanan gayrimenkul satış ilanları ile kamuoyuna ilan ediyor. 

Halkbank Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bazı konutları satışa çıkardı. Banka tarafından verilen bilgilere göre 113 metrekarelik konut için 260 Bin TL, 118 metrekarelik konut için 216 Bin TL, 88 metrekarelik konut için ise 189 Bin TL fiyat açıklaması yapıldı.

Bu fiyata TOKİ satamıyor! Halkbank'tan 19 Bin TL peşinat ve 2.680 TL taksitle konut satışı!

Halkbank'ın yayınladığı diğer ilanlara göre ise Erzurum Horasan'da 138 metrekarelik konut için 240 Bin TL, Mardin Kızıltepe'de 60 metrekarelik konut için 102 bin TL isteniyor.

HALKBANK KONUT KREDİSİ DESTEĞİ VERİYOR!

Halkbank'tan ev satın almak isteyenlere konut kredisi desteği de veriliyor. 189 Bin TL'ye satılan Ankara'daki konut için 19 Bin TL peşinat ödemesi yapan müşteriler kalan 170 Bin TL için de 120 ay vadeli konut kredisi çekebiliyorlar. 

Bu fiyata TOKİ satamıyor! Halkbank'tan 19 Bin TL peşinat ve 2.680 TL taksitle konut satışı!

Halkbank'tan 120 ay vadeli 170 Bin TL konut kredisi kullanılması durumunda 2.680 TL aylık taksit ödeniyor. Müşteriler 19 Bin TL peşinat ödedikten sonra 2.680 TL taksitle konut sahibi oluyorlar.