Büfe, Kantin, Çay Ocağı! Kamu Kurumlarındaki İşyerleri 3 Yıllığına Kiralanacak

24 31 Mart tarihleri arasında çok sayıda şehirde mülkiyeti kamuya ait olan çok sayıda işyeri kiralanacak. Hastane, okul vb kurumlarda bulunan işyerlerinin kiralanması için açık artırma düzenlenecek.
Büfe, Kantin, Çay Ocağı! Kamu Kurumlarındaki İşyerleri 3 Yıllığına Kiralanacak

Kamu kurumlarına ait olan işyerleri kiralanmak üzere ihaleye çıkarılıyor. Basın ilan kurumu ve kurumların kendi sitelerinden ilan edilen ihale duyuruları ile vatandaşlar açık artırmalara katılarak kendi tekliflerini sunabiliyorlar. Güncel duyuruları ve ihale tarihlerini sizlerle paylaşıyoruz.

GÜNCEL İŞYERİ KİRALAMA İHALE DUYURULARI

Son duyurulara bakıldığında çok sayıda şehirde farklı kamu kurumlarının işyeri kiralanması için ihale düzenleyeceği görülüyor. Listede Mersin, denizli, İstanbul, Çanakkale, Antalya gibi şehirler yer alırken güncel duyuruların tamamında 40'a yakın il bulunuyor. Vatandaşlar basın ilan kurumu web sayfasından tüm bu duyuruları inceleyebilir isteyenler sadece kendi şehirlerine yönelik yayımlanan ilanlara ulaşabilirler.

KAMUDAN İHALE İLE İŞYERİ NASIL KİRALANIR?

Kamu kurumlarının yayımladığı duyurulara ulaşanlar ihale tarihine kadar başvuru yapacaklar. Başvurularını tamamlayanlar ihale günü tekliflerini sunacaklar. En yüksek teklifi sunan işyerinin kiralama hakkını elde edecek.

İhale başvuru işlemleri ise üç aşamadan oluşuyor. Vatandaşlar ön başvuru formunu internet üzerinden okuduktan sonra ihale ilanı yayımlayan kurumlara gidiyorlar. Emlak biriminden ihale şartnamesini ücretsiz inceleme hakkına sahip vatandaşlar tüm koşulların kendilerine uygun olması durumunda ikinci aşamaya geçiyorlar. 2. aşama kiralama ihalesi için belirlenen başvuru ücretinin ödenmesi. Son aşama ise başvuru ücretine ait makbuz ile tüm başvuru evraklarının kuruma teslim edilmesi.

Tüm bu işlemleri tamamlayanlar ihale tarihinde açık artırmaya katılmaya hak kazanıyorlar. İhalede en yüksek teklifi verenler kiralama hakkı elde ediyor ve kurum ile sözleşme imzalıyorlar.

SON DUYURULARI İNCELEYİN

23 Mart ile 31 Mart tarihleri arasında başvuru yapılabilecek olan ihale duyurularının bir kısmını aşağıda aktarıyoruz. Söz konusu duyurularının tamamına ( ilan gov tr ) adresinden ulaşabilirsiniz.

Büfe, Kantin, Çay Ocağı! Kamu Kurumlarındaki İşyerleri 3 Yıllığına KiralanacakBüfe, Kantin, Çay Ocağı! Kamu Kurumlarındaki İşyerleri 3 Yıllığına KiralanacakBüfe, Kantin, Çay Ocağı! Kamu Kurumlarındaki İşyerleri 3 Yıllığına KiralanacakBüfe, Kantin, Çay Ocağı! Kamu Kurumlarındaki İşyerleri 3 Yıllığına Kiralanacak