Bursa Yıldırım Belediyesi 315.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 12 Adet Konut Satışı Gerçekleştirecek!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla belediye mülkiyetinde bulunan 12 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı.
Bursa Yıldırım Belediyesi 315.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 12 Adet Konut Satışı Gerçekleştirecek!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla belediye mülkiyetinde bulunan 12 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı. Konutların satışı için yapılacak olarak ihale Açık Teklif Usulü ile gerçekleştirilecek.

Konut satışlarının yüksek rakamlara ulaşmasıyla belediyeler de mülkiyetlerinde bulunan konutları satışa çıkarmaya başladılar. Buna göre Bursa'nın Yıldırım Belediyesi tarafından bugün yayımlanan ilanla 12 adet konut ihaleyle satılmak üzere satışa çıkarıldı.



12 ADET KONUT İHALEYLE SATILACAK



Yıldırım Belediyesi tarafından verilen bilgiye göre 12 adet 2+1 konut satışa sunuldu. Konutların tamamı Millet Mahallesi'nde yer alırken büyüklükleri ise 4 adet 87 metrekare, 6 adet 83 metrekare ve 2 adet de 78 metrekare olarak açıklandı.



EN DÜŞÜK TAHMİNİ BEDEL 315.000 TL



Satışa çıkarılan konutlar için muhammen bedeller de belirlendi. Buna göre konutların en düşük muhammen bedeli 315.000 TL olurken en yüksek muhammen bedeli ise 350.000 TL olarak açıklandı.



11 Ağustos 2020 tarihinde Yıldırım belediyesi Encümeninde yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak. İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin muhemmen bedellerin yüzde 3'ü oranında geçici teminat bedellerini ödemeleri gerekiyor.



Öte yandan Yıldırım Belediyesi'ne borcu olanların ihaleye katılmalarına da izin verilmeyecek.



Emlak365.com