Bursa'da Yüksek Metrekareli 3 Oda 1 Salon Boş Kamu Daireleri Satışa Çıkarıldı

Bursa'nın Osmangazi Belediyesi boş kamu konutlarını satışa çıkardı. Mülkiyeti belediyeye ait olan konutlardan almak isteyecek vatandaşlar için bir duyuru yayımlayan belediye satış bilgilerini verdi.
Bursa'da Yüksek Metrekareli 3 Oda 1 Salon Boş Kamu Daireleri Satışa Çıkarıldı

Emlak365.com olarak belediyelerin konut satış listelerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Kamudan satılık konut fiyatlarının piyasaya göre daha uygun olması nedeniyle kamu kurumlarının lojman satış duyurularına sitemizde yer veriyoruz. 1 Şubat tarihi itibariyle yayımlanan son kamu konutu satış duyurusu ise Bursa Osmangazi Belediyesinden geldi.

BURSA OSMANGAZİ BELEDİYESİ KONUT SATIŞ İLANI

Bursa Osmangazi Belediyesi yayımladığı konut satış duyurusunda fiyatı 700 bin TL ile 990 bin TL arasında değişen 53 adetdaireyi satacağını duyurdu. Konutların Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi 3518 ada 4 parselde bulunduğunu bildiren belediye 53 daire için ayrı ayrı konum bilgilendirmesi ve fiyat açıklaması yaptrı. Konutların tamamı 3+1 şeklinde olup özellikleri değişmektedir. En yüksek metrekareli konut 137 m2 olurken bu büyüklük 124 m2'ye kadar değişiyor.

Konutların fiyatlarını tek tek yayımlayan kurumun listesinde yer alan bazı fiyatlandırmalar şöyle oldu. A Blok 1. katta bulunan bir daire 935 bin, başka bir daire 915 bin ve diğer bir daire ise 845 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Listede yer alan 2. katta yer alan daireler ise 890 bin, 835 bin ve 825 bin TL'ye satılacak.

Bazı konutlar için o tablo

Bursa'da Yüksek Metrekareli 3 Oda 1 Salon Boş Kamu Daireleri Satışa Çıkarıldı

İHALE DÜZENLENECEK

Belediye başkanlığının konut satışları ihale usulü ile olacak. Belediyenin açıkladığı adres ve tarihte düzenlenecek ihalelere katılacak istekliler kurumun ilan ettiği şekilde başvurularını tamamlayacaklar. İhale işlemlerine ilişkin yayımlanan resmi açıklamada, ihale tarihi, adresi ve hangi usulde olacağına ilişkin "Listede belirtilen; Osmangazi Belediyesi’ne ait gayrimenkullerin satılması işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine istinaden Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir." açıklaması yer aldı.

BURSA'DAN KAMUDAN EV ALMAK İSTEYENLER

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı duyuruda, ihaleye vatandaşların gerçek kişi yada tüzel olarak başvuru yapabilecekleri bildirildi.

Gerçek kişi başvuruları "Nüfus Cüzdanı Sureti (Muhtarlıktan) veya Nüfus Kayıt Örneği( e-devlet), İkametgah Belgesi (Muhtarlık , Nüfus Md., e- devlet), Tebligat için yazılı adres beyanı (Belediyede doldurulacak), Noter tasdikli imza beyanı ya da sirküsü, Geçici teminat bedelinin yatırıldığına dair makbuz ve Vekaleten ihaleye katılımlarda; noter tasdikli vekaletname" ile yapılacak.

Detaylı bilgi, şartname ve diğer tüm ayrıntılara ulaşmak için Osmangazi Belediyesi Mali Hizmetleri Müdürlüğü'nden erişilecek.