Büyükşehir Belediyesinden satılık 50 adet arsa! En ucuzu 200 bin, en pahalısı 260 bin TL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı bir duyuru ile konut imarlı 50 adet arsa satışı yapacağını duyurdu. Belediyenin listesinde yer alan arsalar 690 ile 810 m2 arasında ve 200 bin TL'den ilanda.
Büyükşehir Belediyesinden satılık 50 adet arsa! En ucuzu 200 bin, en pahalısı 260 bin TL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi arsa satış ilanına çıktı. Kayseri Kocasinan İlçesi Güneşli mevkiinde yer alan arsalar için bir tablo hazırlayan belediye başkanlığı toplam 50 adet arsanın satılacağını ilan etti. Duyuruda yer alan arsaların ada parsel numalarını konum bilgilerini paylaşan belediye başkanlığı arsaları almak için istekli olanların neler yapması gerektiğini açıkladı.

BELEDİYEDEN 200 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK ARSALAR

Belediyeye ait arsaların satışları için Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Mülkiyeti Belediyemize ait Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesinde bulunan 50 adet Konut Alanı arsası, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince yapılacak “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacaktır." bilgileri verildi.

Başvuru işlemleri için başlayan arsalar için kurum 5 Temmuz tarihinde ihale düzenleneceğini ilan etti. İlan edilan tarihte saat 10.00'da başlayacak ihale öncesinde isteklilerin tüm başvruu evraklarını teslim etmesi gerekiyor. Ayrıca geçici teminat bedeli ödenip ihale şartnamesi imzalanarak kuruma bırakılacak. Arsaların satış ihaleleri Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda tamamlanacak.

FİYAT LİSTESİ

50 adet arsanın fiyat listesi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sayfası duyurular ve ihaleler bölümünde yer aldı. Ayrıca duyuru Basın İlan Kurumu (ilan gov tr) sitesinden de duyuruldu. Satış duyurusunun bir bölümünü aşağıda paylaşıyoruz. Tüm listeye Basın İlan Kurumu ve belediyenin web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesinden satılık 50 adet arsa! En ucuzu 200 bin, en pahalısı 260 bin TL

BAŞVURUDA BULUNACAKLAR DİKKAT

Arsalardan biri yada birden fazlasını almak için belediyeye başvuru yapmaları gereken vatandaşlar için "Son müracaat tarihi 04/07/2022 Pazartesi günü en geç saat 16:30 olup, müracaatlar Belediyemiz Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapılacaktır." uyarısı yapıldı. Başvurular bu uyarı esasına göre yapılacak.