Çamlıca Radyo ve TV Kulesi Son Durum Hakkında Bakan Ersoy'dan Son Dakika Açıklaması!

Tamamlandığı anda İstanbul'un yeni simgesi ve buluşma noktası olmaya aday olan Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi hakkında Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu.
Çamlıca Radyo ve TV Kulesi Son Durum Hakkında Bakan Ersoy'dan Son Dakika Açıklaması!

Tamamlandığı anda İstanbul'un yeni simgesi ve buluşma noktası olmaya aday olan Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi hakkında Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu. Çamlıca Kulesi son durum ne, ne zaman açılacak?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy makamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i ağırladı.



Üçlü tarafından yapılan zirvede İstanbul için büyük önem taşıyan ve 3 tarafı da ilgilendiren Çamlıca Radyo ve TV Kulesi hakkında yaşanan son gelişmeler masaya yatırıldı.



ÇAMLICA KULESİ YAKIN ZAMANDI AÇILACAK!



Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy tarafında resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. @akaraismailoglu 'yla makamında bir araya geldik. RTÜK Başkanımız Sn. @ebekirsahin ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi’nin sonuna gelinen yapım çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk" sözleri ile Çamlıca Kulesi için yapılan çalışmalarda sona gelindiğini duyurdu.



Çamlıca Kulesi üzerinde yer alan televizyon ve radyo vericilerinin tek bir merkezde toplanması için başlatılan çalışmalarda büyük bir verici kulesi inşa edilmesi amaçlanmıştı. Tüm vericilerin tek bir merkezde toplanacağı kule daha sonra geliştirilen proje ile büyük bir turizm ve cazibe merkezi haline getirilmişti.



Emlak365.com