Çankaya'da satılık 4+1 konutlar! Ankara Büyükşehir Belediyesi ihale duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 4 adet konut ihaleyle satılacak. Konut kaç TL muhammen bedel ile ihaleye çıkıyor?
Çankaya'da satılık 4+1 konutlar! Ankara Büyükşehir Belediyesi ihale duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir resmi ilan yayınlayarak konut satışı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda belirtilen konutlar için Ankara Büyükşehir Belediyesi ihale yapacak. İhale ile satışı gerçekleştirilecek olan konutlara dair tüm detaylar açıklandı. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi hangi konutları, kaç tL fiyatla satışa çıkardı?

SATIŞA ÇIKARILAN KONUTLAR HAKKINDAKİ BİLGİLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya ilçesinde Kızılırmak – Karakusunlar mahallesinde bulunan 4 adet konutu satışa çıkardı. İhale ile satılacak konutlar Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunuyor. Bu konutların 3., 5., 12, ve 13. katlarda olduğu bildirilirken evlerin tamamının 149 metrekare 4+1 büyüklüğünde oldukları bildirildi.

İhaleyle satışa çıkarılan konutlar için Ankara Büyükşehir Belediyesi muhammen bedelleri belirleyip açıkladı. Buna göre iki konut 3 Milyon 590 Bin TL, bir konut 4 Milyon 190 Bin TL, son konut ise 4 Milyon 370 Bin TL muhammen bedellerle satışa çıkarıldılar. İhaleye katılarak teklif vermek isteyenlerin muhammen bedellere göre geçici teminat bedeli ödemeleri gerekecek.

İHALE NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konut satış ihalesine dair detaylar da açıklandı. Buna göre 22 Eylül’de Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda ihaleler yapılacak. Bu ihalelerde Kapalı Zarf usulü uygulanacak. İhaleye katılacak olanların ihale şartnamesini satın almaları gerekecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili biriminden ihale şartnamesi 500 TL karşılığında satın alabilecekler.

Satış nedeniyle oluşacak olan vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harcı gibi tüm masrafların alıcıya ait olduğunu Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı. İhalelere katılıp geçerli en yüksek teklifi verenler konutları satın almaya hak kazanacaklar.