Çeşme'de Talep Çok Konut Yok! Arsa Fiyatları 3 Kat Yükseldi!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, koronavirüs nedeniyle Çeşme'de büyük bir talep patlamasını olduğunu söyleyerek konut stoğunun bu talebe cevap veremediğini söyledi.
Çeşme'de Talep Çok Konut Yok! Arsa Fiyatları 3 Kat Yükseldi!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, koronavirüs nedeniyle Çeşme'de büyük bir talep patlamasını olduğunu söyleyerek konut stoğunun bu talebe cevap veremediğini söyledi. Çeşme'de yeni inşaat yapmanın da çok zor olduğunu söyleyen Yiğit Varhan bu nedenle fiyatların arttığını belirtti.

Türkiye'de emlak sektöründe koronavirüs sürecinde sonra başka kurallar etkin olmaya başladı. Tercihler ve talepler değişirken fiyatlarda bu verilere göre yeniden belirleniyor. YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan Çeşme'de emlak sektörünün güncel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.



ÇEŞME'DE EMLAK FİYATLARI YÜKSELDİ



Koronavirüs sürecinin ardından Çeşme'de büyük bir talep oluştuğunu söyleyen Yiğit Varhan, “Çeşme'de konutlara büyük bir ilgi var. Ancak konut stoğu buna cevap veremiyor. Çeşme'de buna karşın yeni inşaat yapmak da artık çok zorlaştı. Bu ddenele sektör daraldı ve fiyatlar yükseldi.” dedi.



ARSALARIN FİYATI 3 KAT ARTTI



Koronavirüs sürecinde insanların daha sakin bir yaşam sürmek istediklerini söyleyen Yiğit Varhan, “İnsanlar artık Çeşme'de yaşamak istiyor. Ancak ilçede imara açık arsa sorunu yaşanıyor. Yeni inşaat yapılacak olan alan darlığından kalan yerlerin fiyatları üç misli yükseldi.” ifadelerini kullandı.



ÇEŞME'YE YATIRIM YAPAN KAZANIYOR



Çeşme'de emlak sektöründe arz-talep dengesinin kalmadığını söyleyen Yiğit Varhan, “Çeşme'de talep var ancak satılacak konut yok. Küçük arsaların bile fiyatı inanılmaz derece yükseldi. Ünlü isimlere ve iş adamlarına satış gerçkeleştiriliyor. Yatırımın uyönü bu şekilde değişti. Çeşme'ye yatırım yapan kazançlı çıkacak.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com