Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan 23 Nisan Mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bu sene evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için resmi twitter hesabı üzerinden kutlama mesajı yayımladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan 23 Nisan Mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bu sene evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için resmi twitter hesabı üzerinden kutlama mesajı yayımladı. Gazi meclisin 100. kuruluş yıldönümü için yayımlanan mesaj haberimizde...

Korana virüs nedeni ile bu sene evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'da özel bir kutlama mesajı yayımladı.



ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM'UN KUTLAMA MESAJI



Resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve İstiklalimizin teminatı Gazi Meclisimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" temennisinde bulundu.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan 23 Nisan Mesajı!



BU SENE 23 NİSAN EVLERİN BALKONLARINDA KUTLANACAK!



Korana virüs nedeni ile bu sene 100. yıl kutlamasının yapılacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerin balkonlarında kutlanacak. Milyonlarca kişi evlerinin balkonlarını Türk bayrakları ve balonlarla donatırken akşam yapılacak olan kutlama için geri sayım başladı.



Saatler 21:00 olduğu anda tüm Türkiye her zaman olduğu gibi yine tek yürek olarak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu bayramı en coşkulu şekilde kutlayacak.



Bayramlarını en coşkulu şekilde kutlamaya hazırlanan çocuklar tarafından yapılan video paylaşımları da sosyal medya da büyük ilgi görmeye devam ediyor.



Emlak365.com