Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Sevindiren Dipsiz Göl Paylaşımı Geldi!

Yapılan plansız kazı sonucu kuruma tehlikesi atlatan Dipsiz Göl hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Sevindiren Dipsiz Göl Paylaşımı Geldi!

Yapılan plansız kazı sonucu kuruma tehlikesi atlatan Dipsiz Göl hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu. Bakanlığın kritik müdahalesi sonrası kurtulan Dipsiz Göl'ün son hali görenleri sevindirdi. Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabı üzerinden çevrecileri sevindirecek bir paylaşımda bulundu.



DEFİNE ARAMA KAZISI ESNASINDA KURUMA TEHLİKESİ ATLATAN DİPSİZ GÖL KURTARILDI!



Define arama çalışmaları esnasında yapılan kazı çalışmaları sonrasında kuruma tehlikesi atlatan Dipsiz Göl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özel bir çalışma başlatmıştı.



Bakan Kurum sosyal medya hesabı üzerinden çevrecileri sevindirecek bir paylaşımda bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum resmi twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "Bu video bugün Gümüşhane Dipsiz Göl'de çekildi... Bilim insanlarımız ve uzman ekiplerimizle gölde yaptığımız rehabilitasyon çalışmaları sonucunda Dipsiz Göl tekrar yeşilin içinde hayat buldu. Dipsiz Göl ve cennet vatanımızın tüm tabiat varlıkları korumamız altında" diyerek gölün son halini paylaştı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Sevindiren Dipsiz Göl Paylaşımı Geldi!



Paylaşılan videoda yemyeşil bir doğanın içerisnide tekrar su dolu hali ile kendisini görenlere hayran bırakan Dipsiz Göl çevrecileri sevindirdi. Yeşillikler içerisindeki göl Türkiye'nin sayılı doğal güzellikleri arasında gösterilirken her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin de gözde ziyaret merkezleri arasında bulunuyor.



Emlak365.com