Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Bursa Osmangazi'de KDV'den Muaf, İhaleyle Satılık 22 Konut Ve 22 İş Yeri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan 22 konut ile 22 iş yerini ihale ile satışa çıkardı.
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Bursa Osmangazi'de KDV'den Muaf, İhaleyle Satılık 22 Konut Ve 22 İş Yeri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan 22 konut ile 22 iş yerini ihale ile satışa çıkardı. 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan ihale Açık Arttırma Usulü ile yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında 22 konut ile 22 iş yerini ihaleyle satışa çıkardı. Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde bulunan konutlar ve iş yerleri açık arttırma usulüyle yapılacak ihale ile yeni sahiplerini bulacak.



KDV'DEN MUAF KONUTLAR VE İŞ YERLERİ



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan resmi ilana göre satılacak olan konutlar ve iş yerleri KDV'den muaf olacaklar. Vadeli ödeme kolaylığı ile satın alınabilecek olan gayrimenkullerin yeni sahipleri açık arttırma sonucunda belirlenecek.



SATIŞ FİYATLARI BELLİ OLDU



Yayınlanan resmi ilana göre satışa çıkarılan konutlar 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde olurken belirlenen satış rakamları 328.000 TL'den başlıyor ve 508.000 TL'ye kadar çıkıyor. Satışa sunulan iş yerleri ise en düşük 240.000 TL'den başlarken en yüksek 1.456.000 TL'den satışa çıkarıldı.



İhaleyle satışa sunulan 22 konut ve 22 iş yerinin ödemesinde de kolaylıklar sağlanacak. Buna göre ihale sonucunda satın almaya hak kazanan vatandaşlar satış fiyatının yüzde 25'ini peşin ödeyecekler. Geri klan tutar ise 24 taksitte ödenebilecek.



Emlak365.com