Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da 140 eserin toplu açılış törenini gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 140 eserin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Diyarbakır Cezaevi müze oluyor, Diyarbakır Çevre Yolu açılışı yapıldı. İşte o projeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da 140 eserin toplu açılış törenini gerçekleştirdi

Bartın'da gerçekleşen maden faciası nedeniyle ertelenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır toplu açılış töreni bugün yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirildi. Düzenlenen mitingde meydanda toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinge katılan kişi sayısını 70 bin civarı olarak açıkladı. 

Diyarbakır Çevre Yolu, Toki 1525 Konut, 17 İşyeri, 1 Cami ve Büyükşehir Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için şehre gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan konuşmanın ardından Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun bulunduğu alana yapılan telekonferans sistemi ile Diyarbakır Çevre Yolu açılışı yapıldı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HANGİ ESERLERİ AÇTI, 140 ESER TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI! 

Diyarbakır mitingi için toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan 140 eserin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Açılışı yapılan eserler hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eski stadın yerine Millet Bahçesi yapıyoruz. Kayapınar Şehir Hastanemizi de hızla yenileyerek sizlerin hizmetine sunacağız. Sizin için çalışıyoruz.

Çalışmaya devam ediyoruz. Durmak yok yola devam. Açılışını yapacağımız eserlerden biri şehrin trafiğini önemli derecede rahatlatacak olan Diyarbakır-Güneybatı çevreyoludur. Hem sizlere hem bu yolu kullanarak transit geçiş yapacak araçlara ekonomik bir ulaşım sağlayacak Güneybatı çevreyolunun hayırlı olmasını diliyorum" diyerek Diyarbakır cezaevinin kapatılarak müze yapılacağını söyledi. Açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kesilen kurdele ile yapımı tamamlanan 140 eser kullanıma açılmış oldu.