Cumhurbaşkanı Erdoğan Hadımköy Hastanesini Japonya Başbakanı Abe ile Gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs gündemiyle toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarında Hadımköy Hastanesi'nin açılışına dair de bilgi verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hadımköy Hastanesini Japonya Başbakanı Abe ile Gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs gündemiyle toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarında Hadımköy Hastanesi'nin açılışına dair de bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışın Japonya Başbakanı Abe ile yapılacağını aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mayıs ayı Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu konuşmasında gündemde yer alan tüm konu başlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında normalleşme süreci kapsamında atılacak adımlardan, salgın sürecinde devam eden çalışmalara ve gerçekleştirilecek hizmetlere bilgi verdi. Bu çerçevede inşaatı devam eden Hadımköy Hastanesi ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış tarihini açıkladı.



HADIMKÖY HASTANESİ AÇILIŞ TARİHİ



Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda Türkiye'de ki sağlık kuruluşlarının bulunduğu konuma değindi. Bu çerçevede halen yapımı devam eden sağlık kuruluşu projelerine ilişkin bilgiler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeşilköy ve Sancaktepe hastaneleri ile Hadımköy hastanesine dair bilgi verdi.



Konuşmasında Hadımköy Hastanesi'nin açılışının 21 Mayıs tarihinde yapılacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışın Japonya Başbakanı Sayın Abe ile birlikte olacağını ifade etti.



"Yüksek standartlarda hizmet veren kamu sağlık kuruluşlarının yanı sıra özel sağlık kuruluşlarınında dahil olması ülkemize mahsus bir durumdur. Yeşilköy ve Sancaktepe hastaneleri ile Hadımköy hastanesinin inşaasını inceledik. 21 Mayıs'ta hastanenin açılışını Japonya Başbakanı Sayın Abe ile gerçekleştireceğiz. Salgınla mücadele gösterdiğimiz başarıyı tedbirleri salgın sonrasında da devam ettirerek üretim ve istihtamı geliştireceğine inanıyorum."



Emlak365.com