Cumhurbaşkanı imzaladı yeni özelleştirme kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

26 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları kapsamında yeni uygulamaya alınacak olan özelleştirme kararları ilan edildi.
Cumhurbaşkanı imzaladı yeni özelleştirme kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararlar peş peşe Resmi Gazete'de yayımlanırken bunlardan biri de özelleştirme kararları olarak öne çıktı. 26 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Kararlar (Karar Sayısı: 8765, 8766, 8767, 8768, 8769) kapsamında çok sayıda özelleştirme yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

YENİ ÖZELLEŞTİRME KARARLARI RESMİ GAZETE İLE YAYIMLANDI!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Kararlar (Karar Sayısı: 8765, 8766, 8767, 8768, 8769), 26 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanan yeni kararlar kapsamında çok sayıda ilde özelleştirme yapılacağı belirtildi.

ozel-1.jpg

Açıklanan karara göre Sümer Holding'e ait olan ve Didim'de bulunan taşınmazın satışı onaylanmış oldu. Yine Maliye Hazine'sine kayıtlı olan ve İstanbul Pendik'te yer alan arsanın da nazım imar planı değiştirildi. Sümer Holding'e ait olan Yozgat'ta bulunan arsanın nazım imar planı revize edilirken taşınmazlar hakkında verilen yeni kararlar Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanarak bugün itibariyle yürürlüğe girmiş oldu. İmar planlarında yapılan düzenlemeler yakından takip ediliyordu.

Genel Yayın Yönetmeni