Darülaceze Satılık Gayrimenkuller: Satılık Arsa Yatırımı Fırsatı Arayanlar Dikkat!

Darülaceze Başkanlığı arsa satış ihalesi ilanı yayımladı. Darülaceze satılık gayrimenkuller için İstanbul sınırları içerisinde yer alan dev arsayı ihaleye çıkardı.
Darülaceze Satılık Gayrimenkuller: Satılık Arsa Yatırımı Fırsatı Arayanlar Dikkat!

İstanbul'da arsa yatırımı yapmak ve yatırımlık arsa fırsatı arayan kişiler için yeni bir satış duyurusunu Darülaceze Başkanlığı yayımladı. 26 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı kapsamında İstanbul'un Kartal ilçesinde yer alan arsanın ihale yöntemi ile satılacağın ilan edildi.

İstanbul Kartal satılık arsa fırsatı arayan kişilere hitap eden taşınmazın satışı Darülaceze tarafından 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesi hükümlerine göre Açık Teklif yani açık artırma yöntemi ile yapılacak. İstanbul'un Kartal ilçesi, Orhantepe mahallesi, Yasemin (Kayın) Sokak adresinde yer alan arsa ve arsa üzerinde yer alan villa beraber satışa çıktı.

DARÜLACEZE SATILIK ARSALAR: ARSA VE ÜZERİNDEKİ VİLLA İHALE İLE SATIŞA ÇIKTI!

Darülaceze Başkanlığı tarafından, 26 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu kapsamında üzerinde müstakil villa bulunan 973 m2 büyüklüğe sahip olan arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesi hükümlerine göre Açık Artırma yöntemi ile satılacak. Şu anda kirada olan arsa ihalenin tamamlanması ile beraber yeni sahibini bulmuş olacak.

Darülaceze Satılık Gayrimenkuller: Satılık Arsa Yatırımı Fırsatı Arayanlar Dikkat!

Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:00'te Darülaceze Başkanlığı Çok Amaçlı Salonu'nunda düzenlenecek. İhaleye girmek isteyen kişi ve kurumlar kendilerinden talep edilen ihale evrakları ile başvuru yaparak ihale günü ve saatinde ihalenin düzenleneceği salonda hazır bulunacaklar. İhale ile satışa sunulan arsanın muhammen bedeli 22 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.