Denizbank'tan 255 Bin Liraya Merkezde 93 M2 2+1 Daire!

Denizbank'tan satılık gayrimenkuller için yeni ilanlar yayımlandı. Denizbank'tan 255 bin liraya satışa sunulan merkezde 2+1 daire büyüklüğü ise 93 M2 olarak açıklandı.
Denizbank'tan 255 Bin Liraya Merkezde 93 M2 2+1 Daire!

Denizbank'tan ev sahibi olmak isteyen kişilere fırsat ilanları yayımlandı. Yükselen konut fiyatları nedeni ile artık vatandaş ucuz ev arayışına girerken bu noktada icradan satılık evler ve bankadan satılık apartman dairesi ilanları öne çıkmıştı.

Bankaların mülkiyetini üzerine geçirdiği taşınmazları düşük fiyatlarla satışa çıkardığı ilanlar piyasa fiyatanın nerede ise yarısının bile altında kalan rakamlar ile dikkat çekerken Denizbank satılık gayrimenkuller ile yeni fırsatlarını sundu. Bankanın satışa sunduğu evler için yayımladığı yeni ilanlarda farklı çok sayıda apartman dairesi 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor!

DENİZBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER: 80 BİN LİRAYA EV SATIYORLAR!

Bankalardan satılık apartman dairesi ilanları düşük fiyatlarla yeni sahiplerini beklerken bankadan satılık apartman dairesi almak isteyen kişileri için yeni fırsat ilanını Denizbank yayımladı. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan satış ilanlarında en düşük fiyat Mardin Kızıltepe ilçesinde yer alan 68 m2 büyüklüğe sahip olan daire için verilen 80 bin liralık ilan oldu.

Denizbank'tan 255 Bin Liraya Merkezde 93 M2 2+1 Daire!

Daha geniş bir eve sahip olmak isteyen kişiler için ise Düzce Merkez'de yer alan 93 m2 büyüklüğe sahip olan 2+1 apartman dairesi için talep edilen satış fiyatı 255 bin lira olarak duyuruldu.

Denizbank'tan 255 Bin Liraya Merkezde 93 M2 2+1 Daire!

DENİZBANK SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara başvurular yine aynı site üzerinden yapılmaktadır. İnternet sitesinden yayımlanan ilanlar için her ilanda teklif ver butonu yer almakta olup bu butona basan kişiler açılan sayfada kendilerinden istenilen isim, soy isim, kimlik numarası, cep telefonu, e posta ve teklif tutarı bölümlerini doldurarak formu onaylayarak başvuru işlemini gerçekleştirmektedir.

Denizbank'tan 255 Bin Liraya Merkezde 93 M2 2+1 Daire!

Bu şekilde ilana yapılan başvurular banka tarafından değerlendirilmekte olup banka üzerinden yapılan geri dönüşler ile satın alma süreci başlatılmaktadır. Denizbank internet sitesinden yayımlanan ilanlara yapılan başvurular üzerinden vatandaşlar böylelikle daha ucuza ev sahibi olma imkanı elde ederken, yeteri kadar nakit para birikimi olmayan kişilere ise Denizbank konut kredisi desteği ile ödeme kolaylığı da sağlanmaktadır. Yüzde 10 peşinat veren kişiler kalan tutarı 120 ay taksitle ödeyebiliyorlar.