Denizbank'tan İstanbul'da milyonluk daire ve iş yeri satışı! Fatih ve Çekmeköy ilçelerinde gayrimenkul fiyatları 1 milyon TL'ye sabitlendi!

Arka arkaya duyurduğu kampanyaları ile tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran bankalardan birisi olan Denizbank, bu kez de İstanbul ili için satılık gayrimenkul duyurusunda bulundu.
Denizbank'tan İstanbul'da milyonluk daire ve iş yeri satışı! Fatih ve Çekmeköy ilçelerinde gayrimenkul fiyatları 1 milyon TL'ye sabitlendi!

Denizbank, son dönemlerde İstanbul’da artan gayrimenkul fiyatlarına resmen savaş açtı. Banka, büyük şehirde bulunan bir iş yeri ve bir konut için ihale düzenlediğini belirterek ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK İSTANBULLULARA SESLENDİ!

Denizbank, yeni dönemde özellikle büyük şehirlerde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu. Banka, ilgili duyurusunu İstanbul ilinde bulunan bir iş yeri ve konut için düzenlediği ihaleler ile destekleyerek, ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN İSTANBUL’DA MİLYON TL’LİK SATILIK İŞ YERİ!

Denizbank’ın kendi yönetimde elinde bulunan Denizbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu iki ihaleden ilkinin iş yeri vasıflı bir gayrimenkulü kapsadığını belirtti. Banka, söz konusu gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkül aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan iş yerinin, İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinin Mimar Sinan Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Söz konusu iş yerinin kullanım alanını 52 metrekare olduğunu açıklayan banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelinin 1 milyon TL olduğunu belirtti.

Denizbank, yukarıda özellikleri belirtilmiş olan iş yeri için ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Denizbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile online olarak fiyat teklifi verebileceklerini belirtti.

DENİZBANK’TAN İSTANBUL’DA MİLYON TL’LİK SATILIK KONUT!

Denizbank'tan İstanbul'da milyonluk daire ve iş yeri satışı! Fatih ve Çekmeköy ilçelerinde gayrimenkul fiyatları 1 milyon TL'ye sabitlendi!

Denizbank Denizbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün bir konut olduğunu belirtti. Banka, söz konusu gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkül aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan konutun, İstanbul ilinin Fatih ilçesinin İskenderpaşa Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Söz konusu konutun kullanım alanını 95 metrekare olduğunu açıklayan banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelinin 1 milyon TL olduğunu belirtti.

Denizbank, yukarıda özellikleri belirtilmiş olan konut için ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Denizbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile online olarak fiyat teklifi verebileceklerini belirtti.