Dudullu Bostancı Metro Hattı İnşaatı Yeniden Başladı! Yeni Hat Ne Zaman Açılacak?

İstanbul'da yapımına ara verilen metro hatları arasında yer alan Dudullu Bostancı metro hattı için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılım ile başlangıç töreni düzenlendi.
Dudullu Bostancı Metro Hattı İnşaatı Yeniden Başladı! Yeni Hat Ne Zaman Açılacak?

İstanbul'da yapımına ara verilen metro hatları arasında yer alan Dudullu Bostancı metro hattı için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılım ile başlangıç töreni düzenlendi. Düzenlenen tören kapsamında hatta çalışmalar yeniden başladı. Detaylar haberimizde...

Dudullu ve Bostancı arasında ki ulaşımı 21 dakikaya düşürecek olan Dudullu Bostancı Metro Hattı üzerinde çalışmalar yeniden başladı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi daha önce Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli, Ümraniye-Göztepe-Ataşehir ve Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hatları için duran inşaat çalışmalarına yeniden başlamıştı. Son olarak ise Dudullu Bostancı metro hattı için çalışmalara yeniden başlandı.



DUDULLU BOSTANCI METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımı ile Dudullu-Bostancı Metro Hattı Başlangıç Töreni kapsamında metro hattında çalışmalar yeniden başladı.



M8 Bostancı Dudullu metro inşaatı ilk olarak 2016 yılında başlarken toplam uzunluğu 14.3 kilometre olarak planlanan hatta inşaatın 2021 yıl sonunda tamamlanması bekleniyor.



M8 BOSTANCI DUDULLU METRO HATTI GÜZERGAHI HARİTASI VE DURAK LİSTESİ



Dudullu Bostancı Metro Hattı İnşaatı Yeniden Başladı! Yeni Hat Ne Zaman Açılacak?




  1. Bostancı
  2. Emin Ali Paşa
  3. Ayşekadın
  4. Kozyatağı
  5. Küçükbakkalköy
  6. İçerenköy
  7. Kayışdağı
  8. Mevlana
  9. İmes
  10. Modoko
  11. Dudullu
  12. Huzur
  13. Parseller


Toplam 13 duraktan oluşacak olan yeni metro hattı Anadolu yakasında doğu-batı aksındaki hatları kuzey-güney doğrultusunda birbirine bağlayarak İstanbullulara ulaşım konusunda büyük rahatlık sağlayacak.



Emlak365.com