Ekrem İmamoğlu Katar Emirinin Annesine Kanal İstanbul Çevresinde Satılan Arazide İmar Değişikliği Yapılmasına Tepki Gösterdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Katar emirinin annesine Kanal İstanbul çevresinde satılan tarla vasfındaki 44 dönümlük arazinin imara açılmasına sert tepki gösterdi.
Ekrem İmamoğlu Katar Emirinin Annesine Kanal İstanbul Çevresinde Satılan Arazide İmar Değişikliği Yapılmasına Tepki Gösterdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Katar emirinin annesine Kanal İstanbul çevresinde satılan tarla vasfındaki 44 dönümlük arazinin imara açılmasına sert tepki gösterdi. İmamoğlu bu konu ile alakalı olarak görüşme yapmak için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gideceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Katar emirinin annesine Kanal İstanbul çevresinde satılan arazi ile alakalı olarak açıklama yaptı. Başkan İmamoğlu, satılan arazininin 44 dönüm olduğunu ve tarla vasfında bulunduğunu belirterek yapılan imar değişikliğine tepki gösterdi.



EKREM İMAMOĞLU ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'NA GİDEREK İTİRAZ EDECEK!



Katar emirinin annesine satılan arazinin tarla vasfından çıkarılıp imara açılmasına tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, “Türkiye'de halkın gündemi ekonomi. Kanal İstanbul gibi bir gündem halkın nazarında yok. Aceleyle bazı işler yapıyorlar. Santin santim bu işleri takip ediyoruz. Yarın Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'na gideceğim ve itirazımızı yapacağız.” dedi.



İMAMOĞLU'NDAN İSTANBUL'A İHANET AÇIKLAMASI



Yapılanın İstanbul'a ihanet olduğunu söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Bu yatırım İstanbul'un katlidir. İstanbul'a bugüne kadar yapılan tüm ihanetlerin milyonlarca kat fazlası boyutunda ihanettir. Hukuksal zeminde İstanbul halkının ihanete uğramasına izin vermeyeceğiz. Bize verilen yetki gereği İstanbullunun hakkını arayacağız.” şeklinde konuştu.



TÜRKİYE'NİN ÖNCELİĞİ KANAL İSTANBUL DEĞİL EKONOMİ!



Kanal İstanbul'a karşı duruşunun asla değişmediğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Kanal İstanbul ile alakalı olarak çok hızlı hareket ediyorlar. Bu aceleden neden kaynaklanıyor. 100 binlik, 5000'lik, 1000'lik planları anında askıya asacaksınız. Bu acele neden? Türkiye'nin ekonomi diye bir sorunu varken Kanal İstanbul mu öncelik oldu? İstanbul'un katledimesi pojesidir bu. İstanbullunun hakkını koryacağız. Bu kadim şehrin büyük bir ihanete daha uğramasına izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com