Emlak Haberleri - Emlak Katılım Bankası Faizsiz Düşük Taksitli Konut Kredisi Kampanyasını Duyurdu!

Faizsiz ve düşük taksitle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara güzel haber Emlak Katılım Bankası tarafından açıklandı. Herkesi ev sahibi yapacak plan düşük gelirli aileler için büyük fırsat görülüyor.
Emlak Haberleri - Emlak Katılım Bankası Faizsiz Düşük Taksitli Konut Kredisi Kampanyasını Duyurdu!

Emlak Katılım Bankası 2022 yılı planlarında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Anlaşmalı konut projeleri ile ülke çapında avantajlı konut alımları gerçekleştiren Emlak Katılım, düşük kar oranları ile vatandaşlara faizsiz sunmuş olduğu konut kredisi kampanyaları ile kira öder gibi her vatandaşın ev sahibi olmasını sağlıyor. Makul ödeme planının yanı sıra ayrıcalıklı faiz oranları ile her bütçeye uygun konut kredisi fırsatı sunan Emlak Katılım Bankası aracılığı ile 120 ay faizsiz konut kredisi fırsatı sunmaya devam ediyor.

Emlak Haberleri son dakika! Gayrimenkul satışlarında yükselen fiyatlar sebebiyle sektörde yaşanan ciddi düşüşün önüne geçmeye çalışan Emlak Katılım Bankası dar gelirli ailelerin, faiz sorununa takılmadan rahat bir şekilde ev sahibi olmasını amacıyla uygun konut kredisi vermeye devam ediyor. Düşük taksit ve en uygun geri ödeme planları ile dikkat çeken Emlak Katılım Bankası, Konut kredisi kampanyası dikkat çekmeye devam ediyor.

120 Ay Vadeyle Uygun Taksit Oranları!

Vatandaşlar Emlak Katılım Bankası 120 ay vade imkanı ile sunduğu düşük düşük faiz ve taksit oranları ile konut kredisi detaylarını araştırmaktadır. Kampanyanın en büyük dikkat kısmı ise faizsiz olarak sunulan kredi kapsamında 1,69 kar oranı ile ödeme planı hazırlanmasıdır. Her bütçeye uygun taksit imkanı sunan Emlak Katılım Bankası, vatandaşların hayal ettiği evi en az maliyetle satın almasına imkan sağlamaktadır.

Konut satın almadan önce en uygun ödeme yöntemlerini araştıran vatandaşlar için önemli bir fırsat sunan yeni konut finansmanı yada Emlak Katılım'ın sunduğu avantajlı konut kredisi paketlerinden yararlanarak faizsiz ve uygun ödeme koşulları ilk dikkat çeken sorgular arasında.

Emlak Katılım Bankası tarafından sunulan avantajlı konut kredisi seçeneklerinden yararlanmak isteyenler için örnek hesaplama şu şekildedir. 100.000 TL kredide, 120 ay vade ve aylık 2.196,44 TL taksit ödemesi bulunmaktadır.

Genel Yayın Yönetmeni