Emlak Katılım Bankası 75.400 TL'ye 1772 M2 Arsa Satıyor!

Emlak Katılım Bankası satılık gayrimenkuller için beklenen yeni duyurularını yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında Emlak Katılım Bankası taşınmaz satışı başladı!
Emlak Katılım Bankası 75.400 TL'ye 1772 M2 Arsa Satıyor!

Yükselen konut fiyatları nedeni ile fiyatlar şişerken emlak yatırımı yapmak isteyen kişilerde arsalara yönelmişti. Arsa yatırımı yapmak istiyorum diyen kişiler daha ekonomik fiyatlara sahip olması nedeni ile bankalardan satılık arsalar için yayımlanan ilanlara yönelirken bu ilanlardan birini de Emlak Katılım Bankası yayımladı.

Uzun yıllar atıl durumda kaldıktan sonra yapılan tüzük değişikliği ile yola katılım bankası olarak devam etme kararı alan Emlak Katılım Bankası, bankadan satılık gayrimenkuller için yeni ilanlarını yayımladı. Bankadan satılık arsalar için fırsat ilanları arayan kişilere böylelikle dev banka tarafından aradıkları büyük indirim fırsatı sunulmuş oldu.

EMLAK KATILIM BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER: BANKADAN SATILIK ARSALAR İÇİN FİYAT KAÇ TL?

Türkiye'nin en büyük ve köklü katılım bankaları arasında yer alan Emlak Katılım Bankası yayımlamış olduğu ilanlarla ev sahibi olmayı kolaylaştırdı. Bankanın satışa sunmuş olduğu taşınmazlar için yeni ilanları resmi internet sitesi olan Emlak Katılım intengo sitesi üzerinden yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında farklı şehirlerde yer alan çok sayıda arsa ve dükkan satışı için ilana çıkıldı.

Emlak Katılım Bankası 75.400 TL'ye 1772 M2 Arsa Satıyor!

Satışa çıkılan ilanlar kapsamında Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı olan Ortaköy mahallesinde yer alan 1772 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı 75 bin 400 TL olarak duyuruldu.

Emlak Katılım Bankası 75.400 TL'ye 1772 M2 Arsa Satıyor!

Yine aynı ilanlar kapsamında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yer alan 13 bin 400 M2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış bedeli 383 bin 500 TL olarak belirlenirken Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan 1162 m2 büyüklüğe sahip olan arsa üzerinde yer alan 3 katlı bina ile beraber 338 bin 520 liralık fiyatla alıcısını beklemeye başladı.

BANKADAN SATILIK ARSA NASIL ALINIR, BANKADAN ARSA ALMANIN AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI NELER?

Bankadan arsa almak için ilgili bankanın satışa çıktığı internet sitesini takip etmek ve ilanda yer alan tarihlerde başvurus yapmak yeterlidir. Piyasa fiyatının çok altına satılması en büyük avantajı olarak öne çıkarken en büyük dezavantajı ise bankaların satıştan sonra arsanın devri için yardımcı olmamasıdır. Yani işgalli olan icradan arsasını kaybeden kişiler ile satın alan kişiler arasında anlaşmazlıklar, tahliye konusunda sorunlar yaşanabilmektedir.