Emlak Konut GYO 10 Milyar TL'lik Konut Satınca 'Hayallerini Erteleme Türkiye' Kampanyasını Kalıcı Hale Getirmeye Karar Verdi!

Emlak Konut GYO'nun uygun ödeme koşullarında başlattığı yeni kampanyası çok büyük bir ilgiyle karşılandı.
Emlak Konut GYO 10 Milyar TL'lik Konut Satınca 'Hayallerini Erteleme Türkiye' Kampanyasını Kalıcı Hale Getirmeye Karar Verdi!

Emlak Konut GYO'nun uygun ödeme koşullarında başlattığı yeni kampanyası çok büyük bir ilgiyle karşılandı. 2 Haziran'ta başlatılan Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasında yaklaşık 10 milyar TL'lik satış gerçekleştirildi. Bu gelişme üzerine verimli sonuçlar alınan kampanyanın kalıcı hale getirilmesine karar verildi.

Türkiye'de son dönemlerde emlak piyasası adeta altın çağını yaşamaya başladı. Konut kredileri ve bazı kampanyalarla emlak satışları rekor seviyelere yaklaşıyor. Vatandaşlar uygun seçeneklerle konut alabilmek için kampanyaları çok sıkı şekilde takip ediyorlar.



Emlak Konut GYO tarafından 2 Haziran'da başlatılan Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası çok büyük bir alaka gördü. Emlak piyasasını hareketlendiren kampanyada bugüne kadar 7.000 konutun satışı yapılırken 10 Milyar TL'lik de gelir elde edildi. Elde edilen bu sonuçla beraber yürütülen kampanyanın süreli bir kampanya değil devamlı bir kampanya haline getirilmesine karar verildi.



HAYALLERİNİ ERTELEME TÜRKİYE KAMPANYASI ÖDEME ŞARTLARI



Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasında vatandaşlara hangi imkanlar sunuluyor? Bu kampanyaya katılarak konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Peşinat olarak bu fiyatın yüzde 5'ini ödeyen vatandaşlar 24. ayda ise yüzde 15'lik bir ödeme gerçekleştiriyorlar. Kalan yüzde 80'lik kısım ise yüzde 0,69'dan başlayan konut kredisi ile karşılanıyor. Vatandaşlara bu kredilerde 10 yıl vey 15 yıl gibi vade seçenekleri veriliyor. Bu kampanyadan yararlanan vatandaşlar iki yıl boyunca ödeme yapmıyorlar ve ilk taksitlerini 3. yılın başında ödüyorlar.



EMLAK KONUT GYO KAMPANYALI KONUT SATIŞLARI



Emlak Konut GYO tarafından kampanya dahilinde şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Yalova, Denizli, Konya ve Niğde'de çeşitli projelerde konut satışları devam ediyor. Şirket tarafından gelecek projeler de yeni kampanya dahiline alınıp avantajlı şartlarla vatandaşlara satışa sunulacak.



Emlak365.com