Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye Kampanyası İle 6 Bin 300 Konutu Sattı!

Emlak Konut 2 yıl ödemesiz dönemli Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası ile büyük bir satış rekoru kırdı.
Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye Kampanyası İle 6 Bin 300 Konutu Sattı!

Emlak Konut 2 yıl ödemesiz dönemli Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası ile büyük bir satış rekoru kırdı. Kamu bankaları tarafından başlatılan 1 sene ertelemeli konut kredisi kampanyası sonrasında elini taşın altına koyan Emlak Konut 30 projesi için 2 yıl taksit ertelemeli yüzde 5 peşinatla konut satışı yapılmasına olanak sağlamıştı. Detaylar haberimizde...

Emlak Konut GYO başlatmış olduğu Hayallerini Ertelem Türkiye kampanyası ile büyük yankı uyandırdı.



Kampanyaya gelen yoğun talep üzerine Emlak Konut satış ofisleri gece 02:00'ye kadar hizmet vermeye devam ederken ev satın almak isteyen kişiler satışa sunulan konutları hızla tüketti.



SATIŞA SUNULAN KONUTLARDAN 6 BİNDEN FAZLASI SATILDI!



Emlak Konut GYO tarafından yapılan ilk kampanya duyurusunda 30 konut projesi için toplam 10 bin konutun cazip koşullarla satılacağı duyurulmuştu.



Yapılan güncellemenin ardından dün itibari lie satışa sunulan bu konutlardan 6 bin 300 tanesinin satış işlemlerinin tamamlandığı duyuruldu.



Satılan konutlardan elde edilen toplam satış geliri ise 8.7 milyar lira olarak açıklandı. Kampanyaya olan ilgiyi arttıran en önemli faktör ise hiç şüphesiz sadece yüzde 5 peşinat ve ilk taksit ödemesi için 2 sene erteleme imkanının sunulması oldu.



Özellikle de hemen teslim konut projeleri için sunulan bu büyük fırsat dikkat çekti ve ilk satılan konutlar hemen teslimli olarak satılan projeler arasından gerçekleşti.



Emlak365.com