Emlak Konut GYO yeni Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu

Emlak Konut GYO'da üst düzey görev değişimi yapıldı. Cengiz Yılmaz genel müdürlük görevini Yasir Yılmaz'a devretti. Emlak Konut'un yeni genel müdürü Yasir Yılmaz oldu.
Emlak Konut GYO yeni Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan ve dev projelere imza atan Emlak Konut'ta genel müdürlük koltuğu el değiştirdi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü olarak görev alan Cengiz Yılmaz görevini, Yasir Yılmaz'a devretti.

Emlak Konut GYO bünyesinde farklı çok sayıda pozisyonda 2007 senesinden bu yana görev alan Yasir Yılmaz kurumun yeni Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve 2 çocuk babası Yasir Yılmaz Emlak Konut GYO bünyesinde farklı pozisyonlarda görev almıştı.

YASİR YILMAZ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur.

İşletme dalında ikinci lisans eğitimini aldıktan sonra Kentsel Dönüşüm üzerine yüksek lisans yaptı.

Mezuniyetinin ardından iş hayatına proje, taahhüt, müteahhitlik işleri ile başlangıç yaptı.

2007-2024 yılları arasında TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş.’de yüksek marka değerine sahip projelerde kendisine tevdi edilen teknik uzman, bölge müdürü, daire başkanı olarak görevler yaptı.

2019 yılından beri Emek İnşaat ve İşletme A.Ş., Kızılay Sistem Yapı A.Ş. yönetim kurulu üyelikleri devam etmektedir.

Üniversite yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü, üye, yönetici pozisyonlarında görevler üstlendi.

2007-2016 yılları arasında Mimar ve Mühendisler Grubu’nda Genç MMG Başkanlığı, İnşaat Komisyon Başkanlığı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

2008 yılından itibaren TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası seçim organizasyonlarında koordinasyon görevlerini üstlendi.

2019 senesinden bu yana Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

7 binden fazla gayrimenkul varlığını bünyesinde barındıran Türk Kızılay'ın yenilenmesine katkı sağlamış olmuş, Taşınmaz Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Kızılay Sistem Yapı’nın kurulmasında aktif olarak görev almıştır.

Genel Yayın Yönetmeni