Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye Dedi, 2 Sene Ertelemeli Konut Kredisi Kampanyası İle Satış Rekoru Kırdı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO başlatmış olduğu 2 sene ertelemeli konut kredisi kampanyası ile satış rekoru kırdı.
Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye Dedi, 2 Sene Ertelemeli Konut Kredisi Kampanyası İle Satış Rekoru Kırdı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO başlatmış olduğu 2 sene ertelemeli konut kredisi kampanyası ile satış rekoru kırdı. Emlak Konut GYO tarafından KAP üzerinden yapılan açıklama ile 2020 Yarı Yıl Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu yayımlandı. Detaylar haberimizde...

Kamu bankaları tarafından başlatılan 1 sene ertelemeli konut kredisi kampanyası sonrasında Emlak Konut GYO tarafından da "Hayallerini Erteleme Türkiye" kampanyası ile 2 sene ertelemeli konut kredisi ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulmuştu.



EMLAK KONUT YILIN BİRİNCİ YARISINDA 10 MİLYARLIK KONUT SATIŞ BARAJINI AŞTI!



Emlak Konut GYO tarafından KAP üzerinden yapılan açıklamada Emlak Konut bünyesinde geliştirilen konut projelerinden 7 bin 584 tanesinin 2020 yılının ilk 6 aylık zaman dilimini kapsayan Ocak - Haziran ayları arasında satıldığı ilan edildi.



Yapılan satışların toplam değeri 10 milyar 198 milyon 816 bin 727 lira olarak açıklanırken söz konusu tutara KDV oranının dahil olmadığı açıklandı. Satışa esas brüt rakam ise 1.100.060 m2 olarak açıklama metninde yerini aldı.



Ön satışların da dahil edildiği rakamlar 2.çeyrek satış rakamı 6 bin 477 adet olarak belirtilirken açıklanan rakamlardaki yüksek oranda ki en büyük pay ise Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına ait oldu.



Hayallerini Erteleme Türkiye Kampanyası dönemindeki satışlarda ise alıcıların başvuru tarihlerine göre rakamlara yansıma yapıldığı duyuruldu.



Emlak Konut başlatmış olduğu kampanya ile satışa sunduğu bazı projelerde yüzde 5 peşinat ve 2 sene ertelemeli konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olunmasına olanak sağlamış, bazı projelerde hemen teslim olarak satılan konutlar hızla tükenmişti.



Emlak365.com