Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye Dedi, 9.5 Milyarlık Ev Sattı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut 2 sene ertelemeli, 3.
Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye Dedi, 9.5 Milyarlık Ev Sattı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut 2 sene ertelemeli, 3. sene ödemeye başlanan Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası ile rekor satışa imza attı. Anlaşmalı konut projeleri için Vakıfbank üzerinden 2 sene ödemesiz dönemli konut kredisi kullanılmasına olanak sağlayan Emlak Konut satışa sunduğu 10 bin konuttan 6 bin 500 tanesini henüz 1 ay dolmadan satmayı başardı...

Konutta seferberlik tüm hızı ile devam ederken Emlak Konut GYO sürece Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası ile destek vermişti.



Emlak Konut GYO 2 sene ertelemeli satılık konut projeleri ile hemen teslim projelerde dahil olmak üzere vatandaşa hemen ev sahibi olma fırsatını sadece yüzde 5 peşinatla sunmuştu.



EMLAK KONUT GYO HAYALLERİNİ ERTELEME TÜRKİYE KAMPANYASI İLE REKORA KOŞUYOR!



Açıklanan son rakamlara göre Emlak Konut tarafından başlatılan Hayallerini Erteleme Türkiye Kampanyası ile büyük bir rekora imza attı.



Hatırlanacağı üzere Emlak Konut ilk 2 senesi ödemesiz dönemli olmak üzere yüzde 5 peşinatla hemen teslim konut projeleri de dahil olmak üzere toplam 30 projesinde büyük avantajlarla ev sahibi olma imkanı sunmuştu.



Emlak Konut GYO toplam 10 bin konut için başlattığı kampanyasında bugüne kadar toplam 6 bin 500 adet konutu satmayı başardı.



Yapılan satışların toplam parasal değeri ise 9 milyar 500 milyon lira olarak açıklandı. 2 Haziran 2020 tarihinde başlatılan kampanya ile ev sahibi olmak isteyen kişilere tarihi bir fırsat sunulmuş, bazılarının hemen teslim olarak satışa sunulduğu 30 projede sadece yüzde 5 peşinat ile taksitle ev sahibi olma imkanı sunulmuş, ilk taksit ödemesinin ise 2 sene ötelemeli olması kampanyaya olan ilgiyi arttırmıştı.



Emlak365.com