Emlak Konut'tan Ankara'da İkinci Hamle! Kampanyalı Merkez Ankara 2. Etap Satışları Başladı

Konut kredisi faiz oranlarıyla sağlanan sürece iddialı bir kampanya ile dahil olan Emlak Konut GYO, yeni bir hamlede bulundu.
Emlak Konut'tan Ankara'da İkinci Hamle! Kampanyalı Merkez Ankara 2. Etap Satışları Başladı

Konut kredisi faiz oranlarıyla sağlanan sürece iddialı bir kampanya ile dahil olan Emlak Konut GYO, yeni bir hamlede bulundu. Emlak Konut daha önce Ankara'da satışa çıkardığı Merkez Ankara projesinin 2. etabının da satışa çıkarıldığını duyurdu.

Devlet bankalarından gelen düşük faiz uzun vadeli konut kredisi kampanyasının hemen ardından Emlak Konut GYO konut satışlarında özel imkanlar getirdiğini duyurmuştu.



Müşterilerine yüzde 5 indirimli, özel konut kredili ve 2 ay ödemesiz konut satışı yapan Emlak Konut GYO, satış kapasitesini artırıyor. Bu çerçevede Emlak Konut GYO güvencesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. imzasıyla inşa edilen Merkez Ankara projesinin ikinci etabı satışa çıktı.



EMLAK KONUT'TAN İKİNCİ HAMLE



Emlak Konut GYO güvencesi ile satışa çıkarılan Merkez Ankara 2. Etap projesinde yer alan daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Emlak Konut'un daha önceden duyurduğu kampanyasının geçerli olduğu satışlarda müşteriler yüzde 5 indirimden faydalanabilecekler. Bunun yanında kampanya dahilinde ev alanlar ödemelerine 3. yıldan itibaren başlıyor.



Söz konusu projeye ise Türkiye’nin en büyük karma konseptli projesi olarak inşa ediliyor. Merkez Ankara Projesi 125 bin metrekare büyüklüğe sahip tek bir parsel alanı üzerinde kuruluyor. Projenin bulunduğu alan 1.7 milyon metrekare yüzölçümüne sahip Millet Bahçesi’ne komşu konumda bulunuyor. Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen projede toplam 1425 konut bulunuyor. Bunun yanında proje içinde 1635 adet ticari ünite bulunuyor. Daireler ise 1+1 ile 6+1 arasında değişen şekillerde inşa ediliyor.



İlk etap teslimlerinin 2021 yılı sonunda yapılması planlanan projede daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL’den başlıyor. Bu metrekare fiyatı ile en düşük daire fiyatı 500.000 TL seviyesinde yer alıyor.



Emlak365.com