Emlak vergisinin birinci taksit ödemesini üçe böldürün

Emlak vergisi ödemeleri için süreç daralıyor. Kalan sürede vergi ödemesi yapmak isteyenler için ise İş Bankası kampanya ile üç taksit uygulaması sunuyor. Böyle birinci taksit üçe bölünmüş olacak.
Emlak vergisinin birinci taksit ödemesini üçe böldürün

Emlak365.com - Muafiyeti olmayan ve 2022 yılında emlak vergisi ödemek zorunda olanlar için süreç mart ayı itibariyle başlamıştı. Mart ayının başından itibaren emlak vergisi ödemeler yapılırken son tarih mayıs ayının son günü olarak uygulanacak. Bu süre zarfı içinde vatandaşlar emlak vergisi ödemelerinin ilk taksitlerini belediyelere ödeyecekler.

EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİNE 3 TAKSİT İMKANI

Emlak vergisi ödemeleri belediyelere yapılacak. İl veya ilçe belediyesine vergi ödemesi yapacak olan vatandaşlar ya belediyelerin veznelerini tercih edecekler yada online ödeme kanallarını kullanacaklar. Belediyelere birden toplu para ödemek istemeyenler ise vergilerini kullandıkları bankaların sundukları avantajlı ödeme yöntemleriyle yapabilecekler.

Bu noktada İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken önemli bir kampanya açıkladı.

Banka emlak vergisi ödeme sürecinde geçerli kampanya kapsamında müşterilerine ek 3 taksit avantajı sunuyor. Mayıs ayına yapılması gereken ödemeler İş Bankası üzerinden yapılırsa daha düşük taksitle üç eşit parçada ödenecek.

3 taksit kampanyası hakkında İş Bankası resmi sitesinde "İş Bankası Kredi Kartları ile 31 Mayıs'a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL-50.000 TL arasındaki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığından yararlanın." açıklamasında bulundu.

3 taksit imkanı faizsiz olarak sunulacak.

Nasıl Kullanılacak?

İş Bankası Maximum Kart üzerinden ödeme yaparak taksit olanaklarından faydalanacak olanlar; Maximum Mobil > Kartlarım > İşlemlerim menüsü altından Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemenize ulaşıp “taksitlendir aşamalarını izleyecekler.

Bu işlemler ayrıca İş Cep Mobil Uygulama yada İnternet Bankacılığı şubesi üzerinden de yapılabilecek.