Eşinizden dostunuzdan alamazsınız! 1830, 4037 m2 hazine arazileri 8.000 ve 29.000 TL'ye satılık

Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 6 adet tarım arazisi inanılmayacak fiyatlarla satışa çıkarıldı. Milli Emlak'ın üstlendiği satış ilanında tam hisseli arsalar 3.500 TL'den başlıyor.
Eşinizden dostunuzdan alamazsınız! 1830, 4037 m2 hazine arazileri 8.000 ve 29.000 TL'ye satılık

Emlak365.com - Arazi yatırımı yapmak isteyenler için eşlerinden, akrabalarından bulamayacakları fiyatlarla satış ilanı devletten geldi. Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan satış ilanında 3.500 TL'den 29.000 TL'kadar olan fiyat aralığında 6 adet arsa satışı olacağı ilan edildi.

3.500 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA İMARSIZ ARSA SATIŞI

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak Müdürlüğü yayımladığı bir duyuru ile ilçenin farklı noktalarında 5 adet tarla cinsinde arazi 1 adette meşelik cinsinde arazi satacağını ilan etti. Satışlar Mustafakemalpaşa İlçesinde; Eskikızılelma Mahallesi, İncealipınar Mahallesi, Körekem Mahallesi ve Killik Mahallesinde olacağı ilan edildi.

Satış duyurularına bakıldığında ise arazilerin en küçüğünün 269 m2 büyüklükte olduğu ilan edilirken en büyük arazi 4037 m2 büyüklüğe sahip. Tümü tam hisseli ve imarsız durumda olan araziler için fiyat listesi şu şekilde;

Eşinizden dostunuzdan alamazsınız! 1830, 4037 m2 hazine arazileri 8.000 ve 29.000 TL'ye satılık

Tabloda ili ilçesi mahallesi ve konum bilgileri ada parsel numarası üzerinden ilan edilen arazilerin satışları 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulüyle tamamlanacak. 6 arazinin tümü için 17 Mayıs tarihinde ihale düzenlenecek. Sabah saat 09.15'te başlayacak olan arazi satış ihale işlemleri öğlene kadar devam edecek. Kurum ihaleye katılarak bu arsaları almak isteyenler için başvuruları ihale gününe kabul edecek.

İhaleye katılarak Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak Müdürlüğü satış listesinde yer alan arazilerden birini yada birkaçını almak isteyenler; ilk olarak ihale başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu (Mustafakemalpaşa Malmüdürlüğü Veznesine yatırılacak) kuruma teslim edecekler. Makbuz ile birlikte bireysel başvurularda İkametgah belgesi ile Nüfus cüzdanı örneği de (TC Kimlik No belirtir – Aslını ihale sırasında komisyona ibraz edilecektir.) il milli emlak müdürlüğüne teslim edilecek. Bu evrakların teslimi ile başvurular tamamlanacak. İsteyenler bireysel başvuru yerine şirket adına tüzel başvuru yapabilirler. Ancak başvuru evrak listesi tüzel başvurularda daha farklı.

İstekliler arazilerin tüm özelliklerini, bilgilerini, ihaleye dair başvuru işlemlerini, ihale sürecinden sonra satış ve tapu devir aşamalarına ilişkin bilgileri ihale şartnamesinden öğrenecekler. İhale şartnamesi ise mesai saatleri içerisinde Mustafakemalpaşa Milli Emlak Şefliğinden alacaklar. Detaylı bilgi almak isteyenler ayrıca 0 (224) 613 49 72 telefon numarasını arayabilirler.