Etimesgut Belediyesi İmar Planı Değişikliği ve Çankaya Belediyesi Yıkım Kararı Resmi Gazete İlanı

1 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete sayısı ile Etimesgut Belediyesi ve Çankaya Belediyesi iki önemli duyuruya imza attı.
Etimesgut Belediyesi İmar Planı Değişikliği ve Çankaya Belediyesi Yıkım Kararı Resmi Gazete İlanı

1 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete sayısı ile Etimesgut Belediyesi ve Çankaya Belediyesi iki önemli duyuruya imza attı. Detaylar haberimizde...

1 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete sayısı ile Ankara Çankaya Belediyesi ve Ankara Etimesgut Belediyesi iki önemli duyuruya imza attı.



Çankaya Belediyesi Yıkım İşleri Devam Ediyor



Çankaya Belediyesi kaçak yapılara göz açıtırmamaya devam ediyor. İmar barışı başvurusu için uygun olmayan yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. Konu hakkındaki tebligat şu şekilde



Çankaya Belediye Başkanlığından:

İLANEN TEBLİGAT

Muhatabı Adresi : Ataullah HAMİDİ

Adresi : Bilinmiyor

Çukurambar Mahallesi, İmarın 27522 ada 9 sayılı parseli üzerinde bulunan yapı ile ilgili Belediye Encümenince alınan 21.06.2018 gün ve 2429 sayılı karar ile yıkım kararı hüküm altına alınmış, bahse konu kararlar tebliğ edilmek üzere adresine gönderilmiş ise de mevcut adresinizde bulunamamanız ve tebligata elverişli başka adresinizin de tespit edilememesi nedeniyle anılan kararın tarafınıza tebliği mümkün olamamıştır.

Bu durumda Belediye Encümenince alınan kararın, 7201 sayılı Tebligat Yasasının ilgili maddeleri gereğince tebliğ yerine kaim olmak üzere tarafınıza ilanen tebliğ olunur.



Etimesgut Belediyesi İmar Planı Değişikliği İlanı



Etimesgut Belediyesi imar planı değişikliği yapacağını duyurdu. İşte söz konusu duyuru metni;



Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden: Belediye Meclisimizin 07/05/2018 tarih ve 234 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 11/09/2018 tarih ve 1443 sayılı kararı ile tadilen onanan “Etimesgut İlçesi, Yeşilova Mahallesi imarın 47562 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği" 01/10/2018 günü Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"