Ev Almak İsteyenler İçin Altın Fırsat Dönemi Başladı! Bir Daha Bu Fırsatı Bulamayabilirsiniz

Kamu bankaları tarafından başlatılan tarihi konut kredisi paketi sonrasında Emlak Konut GYO tarafından açıklanan yeni konut seferberliği ile ev sahibi olmak isteyenler için altın fırsat dönemi başladı.
Ev Almak İsteyenler İçin Altın Fırsat Dönemi Başladı! Bir Daha Bu Fırsatı Bulamayabilirsiniz

Kamu bankaları tarafından başlatılan tarihi konut kredisi paketi sonrasında Emlak Konut GYO tarafından açıklanan yeni konut seferberliği ile ev sahibi olmak isteyenler için altın fırsat dönemi başladı. Süreçte ev sahibi olmak istiyorum diyenlere ve ev almak için doğru zaman mı sorusuna yanıt arayanlara kritik uyarı geldi. Ev almak için bundan daha uygun bir zaman bulamayabilirsiniz...

Ev sahibi olmak isteyenler için tarihi konut kredisi ve konut seferberliği kampanyaları ile büyük fırsat sunuldu.



KONUT VE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE ALTIN FIRSAT DÖNEMİ BAŞLADI!



İlk olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından duyurulan tarihi konut kredisi paketinde beklenen açıklama gelmişti.



Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan tarihi kredi paketlerinde konut kredisi çekerek ev satın almak isteyen kişilere yönelik olarak ilk 1 senesi ödemesiz dönemli olarak üzere konut yüzde 0.64 seviyesinden başlayan faizlerle kredi verileceği duyurulmuştu.



Kamu bankaları 1 sene ertelemeli, 180 ay vadeli sıfır ve ikinci el konut kredisi verecek. Sıfır konut almak isteyen kişilere yüzde 0.64 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı sunulurken ikinci el konut kredisi paketinde ise kredi oranı yüzde 0.74 olarak uygulanacak.



Ev Almak İsteyenler İçin Altın Fırsat Dönemi Başladı! Bir Daha Bu Fırsatı Bulamayabilirsiniz



EMLAK KONUT 2 YIL ÖDEMESİZ, HEMEN TESLİM KONUT PROJELERİ İÇİN YÜZDE 0.69 FAİZ ORANI İLE KREDİ VERECEK!



Bir diğer büyük müjde ise Emlak Konut tarafından verildi. Emlak Konut GYO 13 tanesi hemen teslim olmak üzere satışların devam ettiği 26 proje için ilk 2 yılı ödemesiz dönemli yüzde 5 peşinatla konut satışı yapacağını duyurdu.



Emlak Konut tarafından taksitle satışa sunulan konutlar için taksitle ödeme yapacakl kişilere uygulanacak vade farkı ise 1 milyon liraya kadar olan konutlar için yüzde 0.69 olarak uygulanacak.



Uzmanlar ev sahibi olmak isteyen kişiler için içerisinde bulunduğumuz dönemi altın dönem olarak nitelendirirken ev sahibi olmak isteyen kişilere ellerini çabut tutmaları konusunda uyarıda bulundular.



Emlak365.com