Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Kritik Uyarı: Konut Fiyatları 2020 Yılında Artacak!

Bankaların düşen konut kredisi faiz oranları ev sahibi olmak isteyen kişileri harekete geçirirken artan talep konut fiyatları için yükselişe neden olmaya devam ediyor.
Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Kritik Uyarı: Konut Fiyatları 2020 Yılında Artacak!

Bankaların düşen konut kredisi faiz oranları ev sahibi olmak isteyen kişileri harekete geçirirken artan talep konut fiyatları için yükselişe neden olmaya devam ediyor. Konut fiyatları artıyor mu soruları ev almak isteyen kişiler tarafından gündeme getirilirken konut fiyatlarına zam kapıda uyarısı geldi. 2020 yılı değerlendirmesi haberimizde...

Düşen kredi faizleri ev sahibi olmak isteyen kişiler için uygun ortam oluştururken gelen yoğun talep konut fiyatları için yükselişe neden oldu.



Konu hakkında değerlendirmede bulunan Baumit Genel Müdürü Özdayı "İstanbul’da 50 ila 60 bin dolara ev alabilirsiniz bugün. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda inanılmaz bir fiyat. Dolayısıyla, konut fiyatlarının bundan sonraki süreçte, bugünkü kadar ucuz olmayacağını düşünüyoruz" diyerek zam uyarısında bulundu.



KONUT STOKU ARTAN TALEP İLE BERABER 2020 YILINDA HIZLA ERİYECEK!



Türkiye'nin konut stoku hakkında Dünya Gazetesi'ne değerlendirmede bulunan Baumit Genel Müdürü Atalay Özdayı "1 milyon bitmiş, 1 milyon ise inşaatı devam eden konut var. Bu 5 senede eritilebilecek bir stok.



Ekonominin toparlanmaya başlamasıyla beraber, konut alımları yıllık 600 ila 650 binlere çıkıyor. 2020 beklentimiz ise 500 binin üzerinde. En önemli etken tabii ki faizler olacak" diyerek stokların hızla eriyeceği değerlendirmesinde bulundu.



Ev Sahibi Olmak İsteyenler Burada Toplanıyor >>> KATILMAK İÇİN TIKLA



Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Kritik Uyarı: Konut Fiyatları 2020 Yılında Artacak!



ÇİNLİLERİN VE YYABANCILARIN KONUT TALEBİ FİYATLARI ARTTIRACAK! 2020 YILINDA KONUT FİYATLARI NE OLUR?



Konut fiyatları hakkında da değerlendirmede bulunan Özdayı "İstanbul’da 50 ila 60 bin dolara ev alabilirsiniz bugün. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda inanılmaz bir fiyat. Dolayısıyla, konut fiyatlarının bundan sonraki süreçte, bugünkü kadar ucuz olmayacağını düşünüyoruz.



Arap ülkelerinden sonra ciddi anlamda Çinlilerden de talep gelmeye başladığını görüyoruz, duyuyoruz" diyerek 2020 yılında konut fiyatlarına zam gelmesinin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.



Bankaların kredi indirimlerinden, inşaat ve konut sektöründeki gelişmelerden anında haberdar olmak isterseniz;



İnstagram Hesabımız için TIKLAYIN



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ



İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ



EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR!



Konut kredisi faiz oranlarının hızla düşmesi vatandaşı harekete geçirdi. Sıfır konutlarda en düşük kredi oranı devlet bankaları tarafından 0.79 olarak uygulanırken ikinci el konut için ise en düşük oran Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından 0.89 oranı ile veriliyor.



Emlak365.com