Evim yuvam olsun kampanyasına imparatorda katıldı! İbrahim Tatlıses 5 evini depremzedelere açtı

Türkiye'nin emlak zengini ünlüleri arasında yer alan İbrahim Tatlıses Evim Yuvam Olsun kampanyasına katıldı. Bodrum'da boş durumda olan 5 evini depremzedelere açtı.
Evim yuvam olsun kampanyasına imparatorda katıldı! İbrahim Tatlıses 5 evini depremzedelere açtı

Evim yuvam olsun kampanyasına imparatorda katıldı! İbrahim Tatlıses 5 evini depremzedelere açtı - Emlak zengini ünlüler listesinde ilk sıralarda yer alan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından başlatılan Evim Yuvam Olsun kampanyasına destek verdi. 

Hatırlanacağı üzere Oktay yaptığı açıklamasında "Türkiye'de yaşayıp ikinci evi olan ya da yurt dışında yaşayıp Türkiye'de ikinci evi olan, kullanmadıkları evlerini veya yazlık evlerini depremzede ailelerin kullanımına bedelsiz olarak sunmak veya evlerini uygun şartlarda depremzede ailelerin oturması için kiralamak isteyen hayırseverlerimiz, gönül rahatlığıyla evimyuvanolsun sitesinden başvurabilirler" diyerek yeni bir kampanya duyurusunda bulunmuştu. 

EVİM YUVAN OLSUN KAMPANYASINA KATILIM BÜYÜYOR! 

Başlatılan kampanyaya sanat camiası da büyük ilgi gösterirken ilk olarak İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kampanyaya katılım göstermişti. Kızının ardından İbrahim Tatlıses'te kampanyaya destek verdi. Resmi instagram hesabından paylaşım yapan imparator "Gün bugündür!!! Bu ağır kış şartlarında depreme maruz kalan tüm vatandaşlarımıza yardım için el ele gönül gönülle birlikte olma zamanıdır…acınız acımızdır başımız sağ olsun Türkiyem!!! Konaklama Battaniye yorgan gıda vesaire aklınıza gelebilecek tüm yardımları bu şehirdeki mağdur vatandaşlarımızdan eksik bırakmayalım! Dualarımız sizinle" diyerek herkesi yardıma çağırdı. 

Evim yuvam olsun kampanyasına imparatorda katıldı! İbrahim Tatlıses 5 evini depremzedelere açtı

Ev sahiplerine de çağrı yapan İbrahim Tatlıses "Evim Yuvam Olsun kampanyasına katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı. Ben de Bodrum'daki 5 dairemi depremzedelere açtım. İmkanınız varsa siz de açın" diyerek herkese çağrıda bulundu.