Eylül 2022 laminat parke fiyatları! Peli, Çamsan, Artfloor, Floorpan!

Laminat pake için Eylül ayı fiyatları merak ediliyor. Laminat parke fiyatları ne kadar oldu? 1 metrekare laminat parke kaç TL? İşte bazı markaların bazı model laminat parke fiyatları...
Eylül 2022 laminat parke fiyatları! Peli, Çamsan, Artfloor, Floorpan!

İnşaat yaptıranlar veya evlerinde tadilat ihtiyacı olanlar bazı malzemelerin güncel fiyatlarını araştırıyorlar. En çok fiyat sorgulaması yapılan malzemelerden birisi de laminat parke oluyor. Peki laminat parke fiyatları ne kadar oldu? Laminat parke fiyatları neye göre değişiyor? Laminat parke satın alırken ucuz fiyat nasıl bulunur?

LAMİNAT PARKE ALACAKLAR DİKKAT!

Laminat parke satın alacak olanlar fiyatlara dair meraklarını sürdürürken ucuz fiyat arayışına giriyorlar. Öncelikle laminat parke fiyatlarında iki ayrı sınıflandırma yapılıyor. Laminat parke fiyatları belirlenirken malzemenin kaynağına bakılıyor. Eğer ithal laminat parke alınırsa dolar kurunun etkisiyle fiyatlar bir miktar yüksek olabiliyor. Ancak yerli üretim laminat parke tercih edilmesi durumunda biraz daha fiyat avantajı elde edilebiliyor.

Laminat parke alırken ucuz fiyat sağlayan bir durum da ne kadarlık malzeme alındığı ile alakalı oluyor. İnşaat şirketleri toplu alım yaparak iskonto elde edebiliyorlar. Bu şekilde fiyatlar biraz daha makul olabiliyor. Perakende fiyatlarında ise laminat parkede bir indirim elde edilebilmesin bugünün piyasa koşullarında oldukça zor olabiliyor.

Laminat parke alımı yapılırken bunun evlerde yapımına da önem verilmesi gerekiyor. Eğer işinin ustası bir kişi laminat parke işçiliğini yapmazsa malzeme ne kadar kaliteli olursa olsun kullanım ömrü çok uzun olamayabiliyor.

LAMİNAT PARKE FİYATLARI NE KADAR?

-Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10 mm Lefkas Meşe: 160 TL
-AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Gri Meşe: 123 TL
-Vario Click Laminat Parke 8 mm Alanya: 121 TL
-Floorpan Sunex Laminat Parke 8 mm Derzli Saten Meşe: 129 TL
-Peli Elegance laminat Parke 8 mm Canyon Meşe: 133 TL
-Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10 mm Otantik Meşe: 176 TL
-Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Mavi Çam: 139 TL
-Peli Comfort Laminat Parke 8 mm Meşe: 128 TL