Fatih Belediyesi İstanbul Sulukule Projesi'nde İhaleyle Daire Satacak!

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 3+1 daire ihaleyle satışa çıkarıldı.
Fatih Belediyesi İstanbul Sulukule Projesi'nde İhaleyle Daire Satacak!

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 3+1 daire ihaleyle satışa çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihale 29 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Sulukule Projesi'nde Fatih Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan 3+1 daire ihaleyle satışa çıkarıldı. Fatih Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre ihale 29 Temmuz'da Fatih Belediyesi Belediye Encümen Odasında saat 11:30'da gerçekleştirilecek.



FATİH'TE İHALEYLE SATILIK DAİRE



Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihaleyle satılacak olan konutun 94 metrekare büyüklüğünde olduğu belirtildi. Yayımlanan ilanda konut için belirlenen muhammen bedel ise 681.480 TL olarak açıklandı.



İhaleye katılmak isteyenler ihale şartnamesini ve eklerini Fatih Belediyesi'nden 750 TL karşılığında temin edebilecekler.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ GERİ ÖDENECEK Mİ



Geçici teminat bedeli yatırılacak olan ihalede teminatı yatırıp ihaleye katılmayanların teminatları geri ödenmeyecek. Teminat yatırıp ihaleye katılarak ihaleyi kazanamayanlara ise ödedikleri tutar Fatih Belediyesi tarafından iade edilecek.



İhalede en yüksek teklifi veren ve şartları karşılayan kişi konutun yeni sahibi olacak. İhalenin sonuçlanmasının ardından 15 gün içerisinde ihale bedeli Fatih Belediyesi'ne peşin olarak ödenecek. Ayrıca ihaleye kazanan kişi ihale ile alakalı olarak vergi, resim, harç ve KDV gibi ödemeleri de 15 gün içerisinde yapıp konutu kendi adına tescillemesi gerekecek.



Emlak365.com