Fındık arazisi anlaşmazlığı nedeni ile 95 yaşında evlat katili oldu gelinini ağır yaraladı

Arazi anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan olaylar ne yazık ki son dönemde yükselen arsa fiyatları nedeniyle her geçen gün biraz daha artarken bunun son örneklerinden biri de Ordu'da yaşandı.
Fındık arazisi anlaşmazlığı nedeni ile 95 yaşında evlat katili oldu gelinini ağır yaraladı

Fındık arazisi anlaşmazlığı nedeni ile 95 yaşında evlat katili oldu gelinini ağır yaraladı. Ordu'da fındık arazisi nedeni ile meydana geldiği iddia edilen kavgada 95 yaşındaki baba oğlunu öldürdü! Olay dün sabah saatlerinde Ordu'da yaşandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinin Keş Mahallesi'nde oğlu ve gelini ile yaşayan 95 yaşındaki Y.O. 57 yaşındaki oğlu ve 50 yaşındaki gelini ile iddialara göre sahibi olduğu fındık arazisinin satışı nedeniyle tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken yaşlı adamın iddiasına göre oğlu kendisini arazisini satmadığı nedeniyle dövdü. 

95 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM KAHVALTI SOFRASINDA EVLAT KATİLİ OLDU! 

Yine yaşlı adamın iddialarına göre tartışma kahvaltı sofrasında da devam etti. Akşam yaşanan kavganın ardından yaşlı adam oğlu ve gelini ile kahvaltı etmek için masaya oturdu. Ancak oğlu bir kere daha fındık arazisini satması için kendisine baskı yaptı. 

 Oğlunun yine kendisini dövmeye başladığını iddia eden yaşlı adam belindeki silahını çekerek oğluna ve gelinine kurşun yağdırdı. Olayın ardından polise verdiği ilk ifadesinde yaşlı adam "Oğlum fındık arazilerini benden istedi. Vermeyeceğimi söyledim. Bu yüzden tartıştık ve bir gün önce beni dövdü. Olay sabahı oğlum ile gelinim kahvaltı yapıyordu. Ben de kahvaltıya oturacağım sırada oğlum yeniden beni dövmeye kalkıştı. Belimdeki tabanca ile oğlum ve gelinimi ateş ederek vurdum. Yaşanan olaydan dolayı üzgün ve pişmanım" diyerek cinayet nedenini fındık arazisi olarak açıkladı. 

Yaşlı adamın adliyeye çift bastonla getirildiği ve polislerin yardımı ile zor yürüdüğü görülürken 57 yaşındaki oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği, gelininin ise ağır yaralı olduğu açıklandı.