Fuzul Yapı'nın Yeni Projesi Başakşehir Avrasya Konutları'nda Rekor Satış! 453 Konutun 405'i Bir Günde Satıldı!

İstanbul Başakşehir'de yaptıkları konut projeleriyle dikkatleri çeken Fuzul Yapı bu bölgede onuncu konut projesine başlarken Başakşehir Avrasya Konutları'nda rekor bir satış gerçekleştirdi.
Fuzul Yapı'nın Yeni Projesi Başakşehir Avrasya Konutları'nda Rekor Satış! 453 Konutun 405'i Bir Günde Satıldı!

İstanbul Başakşehir'de yaptıkları konut projeleriyle dikkatleri çeken Fuzul Yapı bu bölgede onuncu konut projesine başlarken Başakşehir Avrasya Konutları'nda rekor bir satış gerçekleştirdi. Fuzul Yapı bu projede bir günde 453 konutun 405'inin satışını yaptı. Satılan konutlar 2023'te sahiplerine teslim edilecek.

Türkiye'de emlak piyasası sınır tanımamaya başladı. Vatandaşların yoğun talebi inşaat firmalarına büyük imkanlar sunuyor. Satışa çıkan konutlar çok kısa sürede tükenirken yeni konut projeleri de hızlı şekilde devreye girmeye başladı.



BİR GÜNDE 405 KONUT SATILDI



İstanbul Başakşehir'de dokuz konut projesi yapan Fuzul Yapı tarafından onuncu ve yeni konut projesi Başakşehir Avrasyo Konutları'nı satışa sundu. Oluşan talep karşısında Fuzul Yapı yetkilileri bile şaşırırken bir günde 453 konutun 405'inin satışı gerçekleşti.



Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal konu ile alakalı olarak bir açıklama yaparak, “Kamu bankalarının konut kredisi imkanlarını tarihi seviyelere çekmesi ve Emlak GYO'nun 2 yıl ödemesiz dönemli kampanyası emlak sektörüne çok büyük bir hareketlilik kazandırdı. Ertelenmiş talep dönemi artık bitti. Yeni dönemde çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Bu taleplerin her geçen gün artması emlak piyasasının geleceğini şekillendirmeye başladı.” dedi.



600 MİLYON LİRALIK YATIRIM



Emlak Konut GYO'nun açmış olduğu ihaleden aldıkları arsa üzerinde 600 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıklayan Mahmut Akbal, “Biz bu projeye 6 ay sonra başlayacaktık. Ancak emlak sektöründe çok iyi bir rüzgar yakalandı. Bu nedenle Emlak Konut GYO ile görüşerek fikir birliği içerisinde projeyi öne çekme kararı aldık. 5 günde kampanya hazırlayıp müşterilere sunduk ve aldığımız sonuç ise muhteşem oldu.” ifadelerini kullandı.



Başakşehir'e değer katan projelere imza attıklarını söyleyen Akbal, “Başakşehir'de daha önce 9 proje yaptık ve yatırımcılarımıza ortalama yüzde 76 kazanç sağladık. Bu projelerle 5.000'den fazla iyi ilişkimizin olduğu müşteri portföyümüz meydana geldi. Bu son projemizi de kapalı bir sistem içerisinde sadece onlara duyurduk ve satışların çoğunu gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.



770.000 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA LÜKS KONUTLAR



Öte yandan Başakşehir Avrasya Konutları projesi 2023 Haziran ayında tamamlanıp konut sahiplerine teslim edilecek. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi karşısında yapılacak ilk proje olacak olan Başakşehir Avrasya Konutları oldukça avantajlı bir konuma sahip bulunuyor. Metro durağının yakınında olması yeni projeye ayrı bir kimlik katıyor. Bu projede evler 770.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Emlak365.com