Garanti BBVA Bankası İhtiyaç, Taşıt ve Konut Kredisi Kampanyaları Mayıs 2020

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası Mayıs ayına özel konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları kampanyalarını duyurmaya başladı.
Garanti BBVA Bankası İhtiyaç, Taşıt ve Konut Kredisi Kampanyaları Mayıs 2020

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası Mayıs ayına özel konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları kampanyalarını duyurmaya başladı. Garanti Bankası konut kredisi faiz oranı ile ihtiyaç kredisi bahar kampanyası ve taşıt kredisi paketine özel sunulan cazip fırsatlar haberimizde...

Garanti BBVA güncel kredi faiz oranları şube veya internet bankacılığı kredi başvurularında farklılık göstermektedir. Ayrıca kredinin tutarı, kredinin türü ve vade seçenekleri ile ödeme planları da birbirinden ayrılmaktadır.



Garanti BBVA güncel faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişiler öncelikle Garanti BBVA müşterisi olmalıdır. Garanti BBVA müşterisi olmak için bankanın internet adresi ziyaret edilebilir veya banka şubelerine gidilerek bizzat başvuru yapılabilir. Garanti BBVA mobil ve internet bankacılığına özel uygun faiz oranları ile acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilir.



Garanti BBVA Bireysel Kredi Faiz Oranı



Garanti BBVA bireysel krediler borç transfer kredisi, eğitim kredisi, kısa süreli ihtiyaçlar, kredisi veya eşya alımları için krediler olarak ihtiyaçlar doğrultusunda müşterilere sunulmaktadır. Müşteriler kendilerine en uygun krediyi seçerek bütçelerine göre belirledikleri ödeme planlarından sabit faiz oranları ile yararlanmaktadır. Bireysel kredilerin tümü için Garanti BBVA %1.64 oranında faiz uygulamaktadır. 60 vade seçeneğinde kredi miktarına göre faiz oranı şu şekilde hesaplanabilir:




  • 15.000 TL tutarındaki krediler için 60 ay vade seçeneğinde faiz oranı %1.64

  • 25.000 TL 60 ay vade ile %1.59

  • 50.000 TL 60 ay vade ile %1.09

  • 100.000 TL 60 ay vade ile % 0.99 faiz oranları üzerinden nakit ihtiyacı olan müşterilere sunulmaktadır.



Garanti BBVA Taşıt Kredisi Faiz Oranı



Garanti BVVA taşıt kredisi fırsatları 0 km ve ikinci el otomobil alımlarımda geçerli olmaktadır. Garanti BVVA ikinci el taşıt kredisi 8 yaşa kadar tüm binek otomobiller için kullanılabilir. Bankanın müşterisine kolaylık sağlaması adına 444OTOM yani 4446866 çağrı merkezi üzerinden kredi hakkında tüm bilgiler sağlamaktadır.



Bu sayede taşıt kredisi için merak edilen her şey müşteri hizmetleri tarafından öğrenilebilir. Garanti BBVA güncel faiz oranları taşıt kredisi için 0 km araçlarda geçerli %1.19 olarak sunulmaktadır. Aynı şekilde 8 yaşa kadar olan tüm araçlar için faiz %1.19’dur. Garanti BBVA müşterisi sabit faiz oranları ile kredi geri ödemelerini kendi bütçelerine göre belirleyebilir.



Garanti BBVA Bankası İhtiyaç, Taşıt ve Konut Kredisi Kampanyaları Mayıs 2020



Garanti BBVA Konut Kredisi



Garanti BVVA konut kredisi müşterilerine özel azalan taksit imkânları ile sunulmaktadır. Ayrıca Garanti BBVA müşterisi konut kredisi ihtiyaçlarında faizleri güncelleyen paketler, özel taksitli paketler ve sabit taksitli paketler ile geri ödeme planını kendi belirleyebilir. Bu sayede müşteriler kendi bütçelerine en uygun evi kredi çekerek satın alabilir.



Garanti BBVA anlaşmalı projeler üzerinden ev alımları da gerçekleştirilebilir. Bunun için müşteri hizmetleri veya şubeden gerekli bilgiler alınabilir. Ev sahibi olmak isteyen herkesin bütçesine uygun Konut kredisi fırsatları Garanti BBVA bankasında mevcuttur.



Garanti BBVA konut kredisi faiz oranı yüzde 1.02 olarak uygulanmaktadır.



Garanti BVVA Kredi Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?



Garanti BBVA kredi başvurusu için istenen evraklar kredinin türüne göre değişebilir. Taşıt kredisi için 0 km araçlarda proforma fatura istenebilir. Aynı şekilde taşıt kredisinde 2. El araç için ruhsat istenmektedir. Konut kredilerinde tapu ve diğer bilgiler istenirken bireysel kredilerde banka gerekli gördüğünde kefil isteyebilir. Garanti BBVA internet veya mobil bankacılık üzerinden kredi başvuruları için evrak veya kefil istenmemektedir.



Garanti BBVA Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?



Garanti BBVA kredi başvuruları internet bankacılığı, mobil bankacılık veya şubelerden yapılabilir. Müşteri kendine en uygun krediyi Garanti BVVA internet sayfasından inceleyebilir. Garanti BBVA güncel faiz oranları ile birlikte müşteriler tüm kredileri için avantajlı paketlerden yararlanabilir.



Garanti BVVA müşterisi olmak için banka şubelerine veya internet bankacılığına başvuru yapılabilir. Yapılan başvurudan sonra banka müşterisi olunduğunda kredi paketlerinden yararlanılır.



Emlak365.com