Gayrimenkul Pazarlamasına Kuzeybatı Gayrimenkul'den Yeni Model! KBİŞortağım Modeli Nedir?

Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından yapılan açıklamaya göre gayrimenkul satışlarına ilişkin yeni bir proje kamuoyuna duyuruldu.
Gayrimenkul Pazarlamasına Kuzeybatı Gayrimenkul'den Yeni Model! KBİŞortağım Modeli Nedir?

Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından yapılan açıklamaya göre gayrimenkul satışlarına ilişkin yeni bir proje kamuoyuna duyuruldu. Kuzeybatı Gayrimenkul'un CEO'su Murat Ergin, KBİŞortağım modelini başlattıklarını ve gayrimenkul pazarlama hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlar ile Kuzeybatı Gayrimenkul arasında irtibat sağlanıp gayrimenkul sahibinin kabul ettiği değer üzerinden iş ortaklığı kurulacağını söyledi.

Emlak sektörünün bilenen şirketlerinden olan Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından başlatılan KBİŞortağım modeli ile sektöre yeni bir soluk getiriliyor.



GAYRİMENKUL PAZARLANMASINDA YENİ MODEL



Gayrimenkul satışı konusunda sıkıntı yaşayan vatanmdaşların imdadına Kuzeybatı Gayrimankul'un yeni programı KBİŞortağım modeli yetişiyor. Yapılan açıklamaya göre gayrimenkulünü pazarlama konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlar veya aracı iş ortakları Kuzeybatı Gayrimenkul ile önce iletişime geçip isteklerini belirtecekler. Ardından şirket tarafından sözkonusu olan gayrimenkul için bir değer çalışması yapılacak. Gayrimenkul sahibi yapılan değer çalışması sonucu gayrimenkulüne biçilen değeri kabul etmesiyle iş ortaklığı başlayacak ve gayrimenkul Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından pazarlanacak.



Kuzeybatı Gayrimenkul'un Ceo'su Murat Ergin konu hakkında bilgi vererek, “KBİŞortağım modelinde gayrimenkul pazarlama hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlarla diğer iş ortakları Kuzeybatı Gayrimenkul birlikte bir çalışma gerçekleştiriyorlar. Değer tespiti yapılarak 4,5 Milyon TL'nin üzerinde bir değeri çıkan tüm gayrimenkuller bu modelle pazarlanabiliyor. Bu noktadan sonra Kuzeybatı ilgili gayrimenkul ile alakalı olarak pazarlama hizmeti vermeye başlıyor. Kuzeybatı ve iş ortağı gayrimenkulün pazarlanması sonucunda KBİŞortağım protokolünde belirlenen oranlarda ortak oluyor.” dedi.



EMLAK DANIŞMANLARINA DA HİZMET VERİLEBİLİYOR



Geliştirilen yeni modelin emlak danışmanları için de büyük fırsatlar sunduğunu söyleyen Murat Ergin, “Emlak danışmanının uzmanlık bölgesinin dışındaki veya kendi ölçeğinden çok daha büyük gayrimenkullerle alakalı olarak KBİŞortağım modeli ile danışmanlık hizmeti verilebiliyor.” şeklinde konuştu.



Geliştirilen yeni modelde gayrimenkulün pazarlanmasında toplantı, görüşmeler ve işlem kapatma sorumluluğu Kuzeybatı Gayrimenkul'un yükümlülüklerinde arasında yer alıyor.



Emlak365.com