Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ihale ile arsa satıyor!

Belediyelerin satılık arsa ihalesi ilanları yakından takip edilirken bu ilanlardan birini de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yayımladı. Yayımlanan ihale duyurusu ile Şahinbey ilçesinde bulunan arsa satışa çıktı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ihale ile arsa satıyor!

Son dönemde yükselen fiyatları ile yatırımcıların tekrar gözdesi haline gelen arsa yatırımı için belediyelerin satışa sunduğu ihale ilanları yakından takip ediliyordu. Bu ilanlardan birini de Gaziantep Belediyesi tarafından yayımlandı. 

Belediyenin yayımlamış olduğu ilanda Şahinbey İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan 7.663 m2 büyüklüğe sahip olan arsa ihale ile satışa sunuldu. Metrekare rayiç bedeli 1.800 TL olarak belirlenen arsanın satış fiyatı ise 13 milyon 793 bin 400 TL olarak ilan edildi. 

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA SATIŞI İHALESİ İLANI! 

24 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru kapsamında 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile arsa satış ihalesi düzenleneceği ilan edildi. Arsa satışı için belirlenen muhammen bedel 13 milyon 793 bin 400 lira olarak ilan edilirken arsanın geçici teminat tutarı ise 415 bin TL oldu. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ihale ile arsa satıyor!

İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumların Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İhale İşleri Şube Müdürlüğü tarafından verilecek olan ihale şartnamesini almaları zorunlu tutulurken şartname bedeli ise 250 TL olarak ilan edildi. Arsa satış ihalesi 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 15:00 itibari ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca (Encümence) yapılacak. İhale evrakları ise aynı gün en geç saat 12:00'ye kadar talep edilen şartlara uygun olarak hazırlanarak belediyeye teslim edilecek.