GS Başkanı Dursun Özbek açıkladı: Galatasaray Kemerburgaz arazisi projesi inşaatına başlanıyor!

Galatasaray'ın emlak projeleri ve yatırımları hakkında son dakika açıklaması yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu.
GS Başkanı Dursun Özbek açıkladı: Galatasaray Kemerburgaz arazisi projesi inşaatına başlanıyor!

Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek kulübün borçlarının ödenmesinde son derece önemli role sahip olan emlak projeleri hakkında son dakika açıklamalarında bulundu. Özbek yapmış olduğu açıklamasında özellikle de kamuoyu tarafından yakından takip edilen Kemerburgaz projesi hakkında da önemli bilgilendirmelerde bulundu. 

Dursun Özbek sözlerine ilk olarak Galatasaray Adası ile başlarken söz verdikleri üzere Galatasaray Adasını sadece 10-25 günlük bir süreçte kullanıma açtıklarını ve burada tam bir aile ortamı kurmaya başardıklarını söyledi. Galatasaray'ın emlak projeleri hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Dursun Özbek Kemerburgaz arazisinin son durumu hakkında da bilgilendirmede bulundu. 

GALATASARAY KEMERBURGAZ ARAZİSİNDE SON DURUM NE?

Başkan Özbek yapmış olduğu konuşmasında "Mecidiyeköy’deki binamız uzun zamandır atıl vaziyette duruyordu. Projemizi yeniledik. Satış ofisimizi kurduk. Orada rezidans yapmak üzere büyük destek gelecek bir proje geliştirdik. Kemerburgaz’da çalışmalarımız bitti. Oraya da Metin Oktay Tesislerini Florya’dan taşımak üzere önümüzdeki günlerde temel atma töreni yapacağız. Buna ihtiyacımız vardı. Florya’daki tesisler bundan 40-45 sene evvel yapılmış tesisler…" diyerek bu tesisin artık Galatasaray'a küçük geldiğini belirterek burayı Galatasaray'ın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir tesise çevireceklerini, inşaata ise kısa sürede başlayacaklarını söyledi. 

GS Başkanı Dursun Özbek açıkladı: Galatasaray Kemerburgaz arazisi projesi inşaatına başlanıyor!

Özbek "Diğer bir projemiz de Florya’daki arazimizin geliştirilmesi. İlave arazilerin satın alınması konusunda da kısa zamanda çalışmalara başlayacağız. Galatasaray’a finansal açıdan büyük bir fayda getireceğiz" diyerek bankalar birliği anlaşmasından da çıkmak istediklerini dile getirdi.