Halen Emlak Vergisi Borçlarını Ödemeyenlere Faizsiz 3 Taksit Kampanyası

İş Bankası emlak vergisi kampanyası ile borcu bulunan vatandaşlara faizsiz 3 taksit kampanyası sağladığını açıkladı. Mayıs ayı sonuna kadar geçerli kampanya ile 50.000 TL'lik borçlar kapatılabilecek.
Halen Emlak Vergisi Borçlarını Ödemeyenlere Faizsiz 3 Taksit Kampanyası

Emlak365.com - Emlak vergisi ödemeleri belediyelere devam ediyor. 2022 yılının birinci taksit ödemelerinin devam ettiği bu dönemde İş Bankası ise müşterileri için bir kampanya başlattı. Emlak vergisi borcu olanların yararlanabileceği kampanya faizsiz ödeme taksitlendirme imkanı sunuyor.

İŞ BANKASI'NDAN EMLAK VERGİSİ KAMPANYASI

Emlak vergisi ödemeleri birinci taksit ödemeleri mayıs ayının sonuna kadar ödenebilecek. Bunun dışında geçmiş dönem borcu olanlar da ödemelerini bu süre zarfında yapabilecekler. Belediyelere şahsen yada belediyelerin online ödeme kanalları üzerinden yapılacak emlak vergisi ödemeleri ile borçlar kapatılacak. Ancak emlak vergisi borcu olup toplu ödeme yapamayan vatandaşlara ise İş Bankası kampanya başlattı.

İnternet bankacılığı üzerinden duyurulan kampanya ile müşteriler İş Bankası'nın sunduğu faizsiz üç taksit olanağından yararlanacaklar.

Banka kampanya kullanımına ilişkin detayları "İş Bankası Kredi Kartları ile 31 Mayıs'a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL-50.000 TL arasındaki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığından yararlanın." açıklaması ile duyurdu. Kampanyaya katılmak isteyenler bankanın ilan ettiği özelliklerden yararlanacaklar.

KULLANIM ŞARTLARI NELER?

İş Bankası'nın kampanyasından yararlanmak isteyenler İş Bankası kredi kartı Maximum Kart ile ödeme yapacaklar. Belediyelerin emlak vergisi tahsili yapmış oldukları vezneleri, internet siteleri üzerinden yapılacak ödemeler sonrası yapılan tutarı faizsiz bir şekilde 2 vaya 3 taksite böldürebilirsiniz. Ödemelerin ardından taksitlendirmek yapmak isteyenler İş Bankası mobil uygulamasından yada internet bankacılığı işelmlerinden, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamaları üzerinden taksitlendirme tanımlamayı yapabilecekler.

Kampanya Son Başvuru Tarihi

Taksit imkanı sunulacak olan İş Bankası Kartları "İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç), İş Bankası Ticari Kredi Kartları" şeklinde tanımlandı. Bu kartlardan birine sahip olanlar emlak vergilerini faizsiz 3 taksitte ödeyebilecekler. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli.