Halkbank'tan 51 Bin TL'ye Konut, 46 Bin TL'ye Dükkan, 53 Bin TL'ye Arsa Satışı

Halkbank tarafından gayrimenkul satın almak isteyenlere önemli seçenekler sunulmaya devam ediliyor. Halkbank uygun fiyatlarla hangi şehirlerde konut, arsa ve dükkan satışı yapıyor?
Halkbank'tan 51 Bin TL'ye Konut, 46 Bin TL'ye Dükkan, 53 Bin TL'ye Arsa Satışı

Türkiye'de gayrimenkul satın almayı düşünen ancak yüksek fiyatlardan dolayı bu taleplerini geriye çeken vatandaşların sayısı oldukça fazla olduğu biliniyor. İnsanlar gayrimenkul yatırımı yaparken zarar etmek istemediklerinden dolayı yüksek fiyatlarla bu işe girmek istemiyorlar. kar marjını düşüren, amortisman süresini uzatan gayrimenkul yatırımı yapmanın cazip olmamasından dolayı ise bankalar tarafından uygun fiyatlarla satışa çıkarılan gayrimenkullere daha önce olmadığı kadar ilgi gösterilmeye başlandı.

HALKBANK GAYRİMENKUL SATIŞLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Bankalar kredi kullandırdıkları müşterilerinden zaman zaman bir gayrimenkulü ipotek göstermelerini talep ediyorlar. Ancak müşterinin kredi geri ödemesi gerçekleşmeyince bu ipotek tesis edilen gayrimenkuller bankaların mülkiyetine geçiyor. Bu şekilde de bankalar uygun fiyatla gayrimenkul satışı yapma imkanı buluyorlar. Bir tarafın zararına olan bu gayrimenkul devri o taşınmazı satın alacaklara kar sağlayabiliyor. Bu şekilde Halkbank gayrimenkul satışları yaparak yatırım yapmak isteyenlere fırsat sunuyor.

HALKBANK GAYRİMENKUL SATIŞLARI NASIL YAPILIYOR?

Halkbank tarafından yapılan gayrimenkul satışları belirli bir sistem çerçevesinde gerçekleşiyor. İnternet sitesi üzerinden gayrimenkul satış ilanı yayınlayan Halkbank'ın bu ilanlşarına vatandaşlar teklif veriyorlar. Bu teklif belirli bir süre için geçerli oluyor. Bu süre içerisinde o gayrimenkule daha yüksek bir teklif verilmezse son teklifin sahibi gayrimenkulü satın almaya hak kazanıyor. Ödemeyi gerçekleştiren müşteri gayrimenkul devrini kendi üzerine geçirip tescil ettirebiliyor.

HALKBANK'TAN SATILIK KONUTLAR

Halkbank'tan 51 Bin TL'ye Konut, 46 Bin TL'ye Dükkan, 53 Bin TL'ye Arsa Satışı

Halkbank tarafından Türkiye'nin farklı şehirlerinde konut satışı yapılıyor. Bu ilanların tamamına burada yer verme imkanı bulunmuyor. Halkbank'ın gayrimenkul konut satış ilanları içerisinde bazılarını Emlak365 okurları için buraya taşıyoruz. yayınlanan ilanlara göre Halkbank Diyarbakır, Düzce, Şırnak, Erzurum, Artvin ve Mardin gibi şehirlerde konut satışı yapıyor. Bu konutların fiyatlarının 51 Bin TL, 64 Bin TL, 67 Bin TL olduğu görülüyor. Halkbank tarafından her bütçeye göre fiyatlarla satış yapılabiliyor. Lüks konut satın almak isteyenler için de buna dair ilanlar bulunuyor.

HALKBANK'TAN SATILIK ARSALAR

Halkbank'tan 51 Bin TL'ye Konut, 46 Bin TL'ye Dükkan, 53 Bin TL'ye Arsa Satışı

Halkbank arsa satın almak isteyenlere de önemli imkanlar veriyor. Yayınlanan arsa satış ilanlarına göre şu anda uygun fiyatlarla Yozgat, Ağrı, Siirt, Batman, Giresun gibi şehirlerde arsa satışı yapılıyor. Bu arsaları satın almak isteyenlerin Halkbank'a başvurarak teklif vermeleri gerekiyor. Halkbank'ın kelepir arsalarının fiyatları 53 Bin TL'den başladığı bildirildi. Büyükşehirlerde arsa yatırımı yapmak isteyenler için de Halkbank tarafından uygun seçenekler daha yüksek bedellerle müşterilere sunuluyor.

HALKBANK'TAN SATILIK DÜKKANLAR

Halkbank'tan 51 Bin TL'ye Konut, 46 Bin TL'ye Dükkan, 53 Bin TL'ye Arsa Satışı

Gayrimenkul yatırımı yaparken tercihlerini dükkanlardan yana kullanmak isteyenler için de Halkbank'ta uygun imkanlar bulunabiliyor. Sivas, Bingöl, Mardin ve Samsun gibi illerde Halkbank dükkan satışı yapıyor. Bu dükkanları satın alıp kira geliri elde etmek isteyenlerin satın alma sürecini başlatmaları gerekiyor. Halkbank'ın kelepir dükkanlarının fiyatlarının 46 Bin TL'den başladığı bildirildi.