Halkbank'tan Kira Geliri Getirecek Satılık Kelepir Evler! 200 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Yatırımı Fırsatı!

Ev satın alma hayali kuranlara Halkbank tarafından önemli fırsatlar veriliyor. Halkbank'ın uygun fiyatlı konutları hangi şehirlerde bulunuyor ve fiyatlar kaç TL'den başlıyor.
Halkbank'tan Kira Geliri Getirecek Satılık Kelepir Evler! 200 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Yatırımı Fırsatı!

Halkbank ev sahibi olmak isteyenlere çok ayrıcalıklı imkanlar sunmaya devam ediyor. Halkbank'ın mülkiyetinde olan evler oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkarıldı. Bu evleri satın almak isteyenlerin Halkbank'ın ilgili konut ilanına teklif vermeleri gerekiyor. Bu tekliflerle konut satın alma süreci başlatılıyor. Belirli bir süre sonunda en yüksek teklifin sahibi ise konutu satın almaya hak kazanıyor.

HALKBANK NEDEN İNDİRİMLİ KONUT SATIYOR!

Konut fiyatlarının zirveye çıktığı bir dönemde Halkbank'ın neden indirimli fiyatlarla konut satışı yaptığı sorgulanıyor. Bu tamamen bankacılık sektöründen kaynaklanıyor. Halkbank bu konutları kullandırdığı kredilerin sorunlu krediye dönüşmesi ile mülk edindi. Ancak konutların karşılığında bir de kredi zararı oluştu. Bu zararın en erken şekilde telafi edilebilmesi için de konutların satılıp nakit dönüşümlerinin sağlanması gerekiyor. Bundan dolayı uygun fiyatlarla ev satışı yapılıyor.

HALKBANK'TAN SATILIK KONUTLARIN FİYAT İNCELEMESİ

Halkbank tarafından şu anda Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde konut satışı yapılıyor. Bu konutlar piyasaya göre oldukça uygun şartlarda satışa çıkarıldı. Bu konutların fiyatlarını inceleyebilmek için bazı örnek ilanları ele alıyoruz. Buna göre Halkbank Bursa'Nın Yıldırım ilçesinde bulunan konutu 297 Bin TL'ye satışa çıklardı.

Halkbank Yalova Çınarcık'ta bulunan 87 metrekare büyüklüğündeki konut için 312 Bin TL fiyat belirledi. SOn dönemlerde gayrimenkul yatırımlarının değer kazandığı bir merkez olan Çınarcık'ta bu fiyat başlı başına bir avantajı ifade ediyor.

Halkbank tarafından Başkent Ankara'da da uygun fiyatlı konut satışı yapılıyor. Beypazarı ilçesinde bulunan 127 metrekare büyüklüğündeki konut 22 Bin TL'ye, 120 metrekare büyüklüğündeki konut 245 Bin TL'ye satılıyor. Bu konutlar kira geliri almak isteyenler için oldukça uygun olarak değerlendiriliyor.

Halkbank'tan Kira Geliri Getirecek Satılık Kelepir Evler! 200 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Yatırımı Fırsatı!

Halkbank tarafından Batman Merkez'de de konut satışı yapılıyor. Yayınlanan ilana göre 95 metrekarelik konut 275 Bin TL'ye, 460 metrekarelik müstakil ev ise 300 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

SamsuN'un önemli ilçelerinden olan Terme'de de Halkbank ev satışı yapıyor. Buna göre 375 metrekarelik müstakil ev 394 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Müstakil bir yaşam isteyenler için cazip bir teklif sunan Halkbank'ın bu ilanına ciddi talep gelmesi bekleniyor.

Emlak365.com