Hazineye ait imarlı imarsız arsalar 11.500 TL! Kenarda köşede az bir birikimi olanlara toprak yatırım fırsatı

Bursa Yenişehir'de gayrimenkul satışı için ihale düzenleneceği duyuruldu. Milli Emlak tarafından 14 adet imarlı imarsız arsa satışı yapılacak ihalede fiyatlar 11.500 TL başlıyor.
Hazineye ait imarlı imarsız arsalar 11.500 TL! Kenarda köşede az bir birikimi olanlara toprak yatırım fırsatı

Emlak365.com - Bursa Yenişehir Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü yayımladığı bir duyuru ile imarlı arsa ile tarla ve ham toprak vasfında gayrimenkul satışı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından yayımlanan ihale ilanında toplam 14 adet gayrimenkulün satışının yapılacağını bunun yanında bir adette kahvehane kiralaması yapılacağını açıkladı.

MİLLİ EMLAK'TAN İMARLI İMARLI SATILIK ARSALAR

Milli Emlak Müdürlüğü Bursa'nın Yenişehir İlçesi Cihadiye Mahallesinde toplam 14.212 m2 imarlı arsayı 4 milyon 975 bin TL'te satacak. Listede yer alan en pğahalı gayrimenkul konumunda olan bu gayrimenkul dışında kurum imarsız 9 adet arazi satışı yapacak. Listede yer alan diğer imarlı arsa için kurum 100.000 TL muhammen bedel açıkladı. Bu arsanın m2 büyüklüğü 876 oldu.

İmarsız arsa satışı için yayımlanan duyurulara bakıldığında ise fiyatların 11.150 TL'den başladığı görülüyor. Yenişehir İlçesi Çiçeközü Mahallesinde yer alan arazinin m2 büyüklüğü 555 m2 olarak duyuruldu. Listede ayrıca 15.000 TL, 36.000 TL, 86.000 TL gibi fiyatlarla imarsız arazi satışı yapılacağını açıkladı. LMilli Emlak Müdürlüğü en pahalı imarsız araziyi ise 323.000 TL'te satacak. Bu arazinin m2 büyüklüğü 12.919 m2 olarak duyuruldu.

SATIŞ LİSTESİNE BAKMAK İSTEYENLER

Bursa'da gayrimenkul yapmak isteyenlerin inceleyebileceği satış listesinde 14 adet gayrimenkulün mahalle sokak ada parsel bilgileri ile m2 büyüklüğü ile muhammen bedelleri açıklandı. İşte kurum tarafından ilan edilen o liste.

Hazineye ait imarlı imarsız arsalar 11.500 TL! Kenarda köşede az bir birikimi olanlara toprak yatırım fırsatı

Tabloda satılacak gayrimenkullere dair ayrıca ihale tarihi bilgisi de verildi. Tüm gayrimenkuller 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek ihale ile satılacak. Satış işlemleri hakkında kurum "Yukarıda özellikleri belirtilen 1. ila 14. sıra aralığındaki taşınmazların 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satış ihalesi, belirtilen tarih ve saatlerde Yenişehir Milli Emlak Şefliğinde toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

İHALELERE KATILMAK İÇİN

Kurumun ihalesine katılarak muhammen bedel üzerinden teklif vermek isteyenler Bursa Yenişehir Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği birimine şahsen başvuru yapacaklar. Kurum ihale şartnamesini isteklilere sunacak. Dosyayı inceleyenler başvurularını bildirilen esaslar doğrultusunda yapacaklar. İşlemler temel olarak bildirilen geçici muhammen bedel ücretinin ödenmesi ve kurumun istediği tüm evrakların teslim edilmesi ile tamamlanacak.