Hobi Bahçeleri İçin Talep Arttı, Kayseri Hobi Bahçesi Fiyatları 2020 Zam Rekorunu Kırdı!

Korana virüs salgını nedeni ile vatandaş artık kaliteli zaman geçirebileceği yeni alanlar ararken hobi bahçeleri bu süreçte talep patlaması yaşadı.
Hobi Bahçeleri İçin Talep Arttı, Kayseri Hobi Bahçesi Fiyatları 2020 Zam Rekorunu Kırdı!

Korana virüs salgını nedeni ile vatandaş artık kaliteli zaman geçirebileceği yeni alanlar ararken hobi bahçeleri bu süreçte talep patlaması yaşadı. Özellikle de sokağa çıkma yasağı döneminde evde kapalı kalmak istemeyen vatandaş hobi bahçesi arayışına girerken Kayseri hobi bahçesi fiyatları yaşanan talep artışı sonrası zam rekoru kırdı. Detaylar haberimizde...

Evlerinde sıkılan vatandaş çareyi toprakla uğraşmakta arıyor. Korana virüs salgını sonrasında sosyal izolasyon nedeni ile sokağa çıkmaya korkar olan insanlar evde kapalı kalmak yerine hobi bahçelerine yöneldi.



KAYSERİ HOBİ BAHÇELERİ AÇILIYOR!



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Anadolu Harikalar Diyarı yanında bulunan hobi bahçeleri için vatandaşa açılış müjdesi verdi.



Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve şehrin farklı yerlerinde yer alan 1.784 hobi bahçesi hakkında açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç il hıfzısıha kurulu kararı ile kapatılan hobi bahçeleri hakkında açıklamada bulundu.



Belirli koşullara uyulması şartı ile hobi bahçelerinin tekrar açılabileceğini belirten Başkan Büyükkılıç “Vatandaşlarımızdan açılması için yoğun talep geliyor. Haklı olarak mevsimin geçtiğini hatırlatıyorlar. İl Hıfzıssıhha Kuruluna ısrarla taleplerimizi ilettik. Belirli koşullara uyulması şartıyla açılabileceği şeklinde bize yetki verdiler. Biz de istenilen kriterlerin sağlanması şartıyla Hobi Bahçelerini sahipleriyle buluşturacağız” dedi.



KAYSERİ HOBİ BAHÇESİ FİYATLARI 2020



Belediyeye ait olan hobi bahçelerinin yanı sıra özel mülkiyet olan hobi bahçeleri de yoğun ilgi görüyor. Kayserililer tarafından yoğun ilgi gösterilmesi üzerine emlakçılar bölgede satılık hobi bahçesi bulunmasının zorlaştığını belirterek hobi bahçelerinin fiyatlarında da bu nedenle yükseliş yaşandığını belirtiyor.



Verilen ilanlarda hobi bahçesinin yeri, büyüklüğü, içerisindeki meyve ağaçları ve ev olup olmadığı gibi kriterlere göre değişmekle beraber 45 bin liradan başlayarak 350 bin liraya kadar çıkıyor.



Emlak365.com