İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Asgari Ücretlilere Ev Açıklaması

Ekrem İmamoğlu gün içerisinde katıldığı bir tören kapsamında asgari ücretli vatandaşların ev sahibi olabilmeleri adına açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Asgari Ücretlilere Ev Açıklaması

Ekrem İmamoğlu gün içerisinde katıldığı bir tören kapsamında asgari ücretli vatandaşların ev sahibi olabilmeleri adına açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda bu vatandaşlara KİPTAŞ aracılığıyla projeler üretilmesi konusunda açıklamalarda bulundu. İşte asgari ücretlilere ev sağlanması konusunda İmamoğlu'nun açıklamaları.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gün içerisinde düzenlenen KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’ne katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu bundan sonraki süreçlerde KİPTAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan projelere ilişkin açıklamalarda bulundu.



EKREM İMAMOĞLU'NDAN ASGARİ ÜCRETLİLERE EV AÇIKLAMASI



KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni kapsamında kapsamlı bir konuşmas gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , KİPTAŞ'ın bir sonraki projesinde asgari ücretle çalışan, gelir seviyesinin en altında bulunan vatandaşlar için de projeler olmasını talep etti.



Bu konuda KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’a dönerek konuşmasını sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı.



“Çekilişini yaptığımız konutların bir bölümünü Haziran ayında teslim edeceksiniz. Önümüzdeki hafta da Türkiye'deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanlarımızın bile hayal edebileceği, gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje konseptini, Silivri 4 Projesini duyuralım. Hem ekonomik anlamda hem birtakım moralsizliklerle boğuştuğumuz bu günlerde biz; umut olmayı başaralım. Bugün kuralar çekelim, bayram müjdelerini ailelerine ulaştırmış olalım. Önümüzdeki hafta, insanlarımızı, toplumumuzu, ‘Bu koşullarda bile imkan elde edilebiliyor' umuduyla besleyelim”



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasının ardından Bakırköy 23. Noterliği'nin huzurunda Silivri 3. Etap Projesi için kura çekilişleri yapıldı ve hak sahipleri belirlendi.



Emlak365.com