İleride Değerlenir Diyerek Arsa Almak İsteyenlere! Milli Emlak'tan 17 Tam Hisseli İmarlı Arsayı Satışa Çıkardı

Manisa'da Milli Emlak Müdürlüğü yayımladığı bir duyuru ile 17 adet tam hisseli, konut imarlı arsanın satılacağını ilan etti. İşte söz konusu arsalar ve m2 fiyat tablosu.
İleride Değerlenir Diyerek Arsa Almak İsteyenlere! Milli Emlak'tan 17 Tam Hisseli İmarlı Arsayı Satışa Çıkardı

Hazineye ati arsa satışları için son duyuru Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan geldi. Kurum Hazineye ait olan, büyüklükleri 354 m2 ile 425 m2 arasında bulunan 17 adet tam hisseli arsanın satışa çıkarılacağını duyurdu. İhale yapılacak satışlara katılan en yüksek teklifi sunanlar ise arsaları almaya hak kazanacaklar.

HAZİNEDEN SATILIK TAM HİSSELİ ARSALAR

Hazineden satılık tam hisseli arsaları almak isteyenler için İl Milli Emlak Müdürlüğünce hazırlanan ihale başvuru kılavuzunda, istekliler için tüm ayrıntılar aktarıldı. Kurum arsaların özelliklerine ilişkin bilgiler verirken bunun yanında fiyat tablosunu ve ihale tarihlerini de ilan etti.

Hazineden satılık arsalardan almak isteyenler için hazırlanan kılavuzu aşağıda paylaştık. Bunun yanında ihale başvuru işlemlerinin nasıl ve ne zaman yapılacağını da detayları ile sizlere sunduk. İşte söz konusu satışlara dair tüm bilgiler.

M2 - FİYAT LİSTESİ

Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 17 arsa satış ilanı m2 fiyat ve arsa ada parsel bilgilerine dair tablo.

İleride Değerlenir Diyerek Arsa Almak İsteyenlere! Milli Emlak'tan 17 Tam Hisseli İmarlı Arsayı Satışa Çıkardı

Toprak yatırımı yapma planı yapanlar için satışı yapılacak imarlı arsaların Manisa ili Saruhanlı İlçesi Paşaköy Mahallesinde bulunduğunu duyurdu. Söz konusu arsaların tamamı tabloda da görüldüğü gibi tam hisseli olup arsaların niteliği "Konut alanı Ayrık Nizam 2 kat" olarak açıklandı. Arsaların en düşük 339 m2 en yüksek ise 425 m2 büyüklükte. Arsa almak isteyenler için fiyatlar ise 111.650 TL ile 123.900 TL arasında bulunuyor.

İHALE SÜRECİNE İLİŞKİN BİLGİLER

İhale işlemlerinin ne zaman ve hangi usulle yapılacağına ilişkin Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı "Yukarıda özellikleri belirtilen mülkiyeti Hazineye ait taşınmazlardan 1-17 (17 dahil) sıra numaralı taşınmazların satış ihaleleri, 2886 Sayılı Yasanın 45'inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile dosyalarında mevcut genel ve özel şartlara göre hizalarında belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır." bilgisini paylaştı.

İhale tarihi 3 Mart saat 09.00 olarak açıklandı. İhale başvurusunda bulunacak olanlar ihale şartnamesini Manisa Milli Emlak Müdürlüğünden alacaklar ve başvurular da buraya yapılacak.