İnşaat Mühendisliği Kampı TİK'19 Tarihleri Belli Oldu!

İMSAD bu sene ilki düzenlenecek olan İnşaat Mühendisliği Kampı TİK'19 organizasyonu için beklenen tarihleri açıklandı.
İnşaat Mühendisliği Kampı TİK'19 Tarihleri Belli Oldu!

İMSAD bu sene ilki düzenlenecek olan İnşaat Mühendisliği Kampı TİK'19 organizasyonu için beklenen tarihleri açıklandı. Detaylar haberimizde...

İnşaat Mühendisliği Öğrenci Toplulukları Birliği (İMTB) tarafından organize edilecek olan TİK'19 inşaat mühendisleri kampını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı Topluluğu (IACES LC MUYAP) düzenlemeye hak kazandı.



52 Üniversiteden 152 Katılımcı Kampa İştirak Edecek!



Yapılan açıklamaa göre bu sene ilki düzenlenecek olan Türkiye İnşaat Mühendisliği Kampı (TİK) 2019 organizasyonuna 52 farklı üniversitede inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi olan 152 katılımcı iştirak edecek.



TİK’19; inşaat atölyeleri, sosyal atölyeler, kişisel gelişim atölyeleri ve kamp konsepti sayesinde öğrencileri firma temsilcileriyle daha interaktif bir ortamda buluşturacak. Bu konseptin altında yatan diğer bir misyon; çevre ve doğadan bağımsız düşünülemeyen inşaat sektörüne hizmet verecek olan geleceğin mühendis adaylarının çevreye, doğal kaynakların ve enerjinin kullanımına olan farkındalığını arttırmayı amaçlıyor.



Türkiye İnşaat Mühendisliği Kampı (TİK) 2019 Tarihleri



Bu sene birincisi düzenlenecek olan organizasyon kapılarını 21 Haziran 2019 tarihinde öğrencilere açacak ve etkinlikler 24 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek.



2 gün boyunca stant çalışmaları ve oturumların olacağı etkinlikte, Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firma yetkilileri, inşaat malzemeleri üreticileri ve departmanlarında uzmanlaşmış kişilere uzmanlık alanlarıyla ilgili konuşmak üzere oturumlara katılacak.



İnşaat Mühendisliği Kampı TİK'19 Tarihleri Belli Oldu!



İnşaat Mühendisliği Kampı TİK'19 Tarihleri Belli Oldu!



Emlak365.com